7 Gün 5 Soru Yarışması// Yarışma Başladı

Konu Sahibi
Yarışmanın 20. Günün son sorusu

Ver ile Yeşil arasında var olan ilişki Kıs ile hangi sözcük arasında vardır?

VER kelimesinin zıddı AL, AL'ı renk olarak düşünürsek AL'ın zıddı da YEŞİL'dir. Buna göre KIS'ın zıddı AÇ, AÇ'ın diğer bir zıddı da TOK olur.

Konu Sahibi
VER kelimesinin zıddı AL, AL'ı renk olarak düşünürsek AL'ın zıddı da YEŞİL'dir. Buna göre KIS'ın zıddı AÇ, AÇ'ın diğer bir zıddı da TOK olur.

acaba googleda çıkmayan sorular sormak geliyor aklıma yarın kendi uydurduğum matematik sorularından 40 yapar günü olucak tebrikler sana da

- - - Eklendi - - -

10baros10=5
x–scarface=1
ahmetkartal=7
.Kerasus.=2
ka_za=1
Metin=1
Kabız Civciv=3

Konu Sahibi
Niye ki aktiftin sen ayrıca sorular zor olucak ona göre

Oğuzhan

Üye
Zor olmasi daha iyi her sorunun cevabi googleda var

Konu Sahibi
Zor olmasi daha iyi her sorunun cevabi googleda var

soruları ben hazırladım ve matematik sorusu 40 yapma günü yarın soruların hepsini hazırlayıp çözdüm

açıklaması:
Verdiğim 6 sayıdan her sayıyı bir defa kullanmak şartıyla 4 işlem kullanarak 40 oluşturacaksınız..Sorular tamamen şansa seçilmiş olup matematik kitabımda gözüme çarpan ilk 6 sayıdan alındı. İşlemi kendim yaptım ve sonuç çıkıyor

Oğuzhan

Üye
Simdi daha eglenceli olacak iste

ha durum değişti o zaman devam ediyorum

- - - Eklendi - - -

hadi bakalım gençler

yalnız ben sunu da belirtmek istiyorumbilgi yarısması sonucta bu... bilgiye dayalı.. hani google yaz cıksın kopyala yapıstır olmuyor oyle olunca kım hızlı yazacak meselesine donuyor olay.. yani diyorum ki kopyala yapıstır yapınca cıkmayacak cinsten birseyler olsun orjinal olsun diyorum...

- - - Eklendi - - -

haksız mııyım ama

Konu Sahibi

onu bende çok istiyorum malum hepsi çıkıyor yarınki 40 yapar oyununu bu yüzden kendim hazırladım onlar çıkmıycak

mesela bir kitap bul ama cok zeki düsündürücü sorular olsun nette olmasın cevabı bizbulalım hemen cevap verilince kopyala yapıstır kalıtesız oluyor

Konu Sahibi
Gece sorcam 00:00 yakın söliyim

bir saattir bekliyorum.. ayıp ettin sözünde durmadın kayahan...