7 days salvation KESİN Çalışan ...Denendi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

rapman

rapman

Üye
hariiiiika bir paylaşım bende bunu arıyordum aylardır 176x208'ini bulmuştum ama 240x320'sini bulamamıştım.fakat şimdi buldum sayende tekrardan teşekkürler harika paylaşım :oke:

rapman

rapman

Üye
arkadaşım bu ne biçim bir şey.yükledim oynuyorum oyun çince zaten her gelen soruya evet demek zorunda kalıyorum bi kapıya geldim bişe sordu zannettim save yapacak evet yaptım başladı bütün kontorlerimi yemeye.106633552 nolu numarayı başladı mesaj atmaya durduramadım kontörüm -30'a indi :@ sonra tekrar oyuna girdim aynı yere tekrar geldim gelen soruya bu sefer hayır dedim bu seferde oyundan attı beni ne biçim iştir anlamadım bi yardımcı olun yada konuyu silin milletin kontörleri gitmesin :nono:

Emir

Emir

Üye
Eline saglık mükemmelsin :oke:

kanaryamustafa

kanaryamustafa

Üye
    Konu Sahibi
bu oyun gerçekten pcdeymiş gibi oynadım ses grafik hepsi süper

yesilali

Üye
cok sagol kardes insallah samsung innov da calisir
aslinda olmasi sagsim s60 v3 oldugu icin
ama samsung daki apdallar 8 gb tele kücük java hafisazi yapmislar
ginede emegine saglik
kib

kemal21

kemal21

Üye
çok güzel bir oyundur ama bitirme fırsatım olmadı hiç

kanaryamustafa

kanaryamustafa

Üye
    Konu Sahibi
benim bir haftamı aldı bitirmesi final mükemmeldi

yusuf94

Üye
kardeş çok güzel bir paylaşım ama rar şifresini kaldırıp upload edersen çok sevinirim cepten indirnce açamıyorm şimdiden teşekkürler...

berkkaralar

Üye
n91 çalışıyomu bende çok seviyorum bu oyunu,hergün yeni versiyonu çıksın diye bekliyodum,bugün tesadüfen senin konunnu gördüm eline sağlık...

kanaryamustafa

kanaryamustafa

Üye
    Konu Sahibi
n91 de çalşırmı bilmiyorum oyun sisx ve 240*320 boyutlarında uygunsa çalışır ve çince olduğunu hatırlatıyım bide rapman arkadaşımız kontör gittiğini söyledi ama ben onu yapamadım kontör falan gitmedi bende yakın zamanda büyük ihtimal oyunun bir daha oynayacağım ve bu sefer video koyacağım ve 6120 de tıkır tıkır çalışacağını ve hiçbir sorun olmayacağını göstereceğim sorunları ordan halledceksiniz

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Tamam Sağol Tşk.

476204

Üye
allah razı olsun kardes

emre50

Üye
çinçe işe yaramaz bunun eng versiyonunnu bulun lütfen save özelliği olsa ne olur çinçemi biliyosda save etcez sonra load edip kaldığımız yerden devam etcezz

spidermanhayri

Üye
bu oyunun s60 v2 versiyonu war mı elinde ingilizce olanı?

abdulmeliq

abdulmeliq

Üye
teşekkürler

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

abdulmeliq

abdulmeliq

Üye
:oke::oke: ben oynadım bitirdim tam sürüm çalışıyo emeğine sağlık son iki gün çok güzel :oke::oke:

corleonem

Üye
tşkler güzel paylaşım ne zamandır tam sürümünü arıyordum 7. günü de bitirdim takılıan olursa [email protected] çekinmeden söylesin yardımcı olurum :)

doktorum21

Üye
arkadaşlar oyunun amacı evden kurtulmak ben bitirdim çok güzel bir oyun oynarken korkacaksınız kiminiz belki oynamak bile istemeyecek arkadaşın dediği gibi süpriz bekliyor sonunda ama araştırdığım göre adam rüya örüyormuş tabi bu rüyada onu yönlendirende sizsiniz:d

finisci

finisci

Üye
oyun virüslü kekndi kendine mesaj göndermye çalışıyo yine de dikkatli olun...

Üst Alt