7 Aralık 2011

Sponsorlu Bağlantılar

y n s c n

y n s c n

Üye
kabenin üstüne konan melekler illuminatinin blue beam projesinin bir denemesi ve başarılıda oldu hacılarr orada olanları allahuekber tekbirlerle karşıladılar

Öyle birşey yok sümmü haşa..

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
dün bu konudan abime bahsettim sıııh dedi :aman2:

Burak

Üye
hee anladım :hmmm

Astrosman

Astrosman

Üye
Siteye bi baktımda ne olacağı muamma ama 7 aralık ta olabilecek şeyleri ancak ALLAH bilir.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hakkında herşey bilinen gizli örgüt İllumunati :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Revengeful
Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Hiç bişi olmucak :)

y n s c n

y n s c n

Üye
Dün bişey olucaktı sözde. Maya takviminin son günüydü dün. Bi felaket olacaktı ama fason çıktı işte :ehe Yine,yeni,yeniden :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

Burak

Üye
Dün bişey olucaktı sözde. Maya takviminin son günüydü dün. Bi felaket olacaktı ama fason çıktı işte :ehe Yine,yeni,yeniden :D
dün van'da toprağın içten içe yandığı ortaya çıktı.

toprak alttan alta yanıyordu bildiğin yanardağ gibi. toprağı eşeliyorlar ateş çıkıyor, van erçiş.

inke bakıcak olursanız ben merak ediyorum bu dediğinizle alakası var mı acaba yunus bey :D

sadece merak ediyorum bir alakası olabilir mi diye.

• Beğen
Tepkiler: y n s c n
Necmati

Necmati

Üye
:hmmm

y n s c n

y n s c n

Üye

dün van'da toprağın içten içe yandığı ortaya çıktı.

toprak alttan alta yanıyordu bildiğin yanardağ gibi. toprağı eşeliyorlar ateş çıkıyor, van erçiş.

inke bakıcak olursanız ben merak ediyorum bu dediğinizle alakası var mı acaba yunus bey :D

sadece merak ediyorum bir alakası olabilir mi diye.

Arkeoloklar araştırıyolar su an, bence toprak kaydığı için gizli yanardağ ortaya çıktı..
Bakalım ne olduğunu zaman belirlicek :) H.A.A.R.P'ın böyle bişey yapabiliceğine zerre ihtimal vermiyorum ..

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
söylenilene göre zemin yumuşak toprak olduğu için tek en fazla 2 katlı binalara izin verilmiş zamanında.Ama mütahitler bu karara saygılı olmadıkları için baskı olmuş zemine, toprak yapısında kömür olduğu için ve tektonik hareketlerin...........
ayyy öyle işte.içim daraldı sabah sabah..

Necmati

Necmati

Üye
konu hort tim enabled

y n s c n

y n s c n

Üye

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye

Arkeoloklar araştırıyolar su an, bence toprak kaydığı için gizli yanardağ ortaya çıktı..
Bakalım ne olduğunu zaman belirlicek :) H.A.A.R.P'ın böyle bişey yapabiliceğine zerre ihtimal vermiyorum ..
yanlız ben dikkat ettimde medya ilk gün bunu gösterdi sonra gizlemeye çalıştılar. halende gizliyorlar bugünlerde bu olay üzerinde konuşan yok hiçbir haber bülteninde

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bi çesit kömür oldugu söylendi o yananların.
İlk defa rastlananan bi durum degil zaten bu.

y n s c n

y n s c n

Üye

yanlız ben dikkat ettimde medya ilk gün bunu gösterdi sonra gizlemeye çalıştılar. halende gizliyorlar bugünlerde bu olay üzerinde konuşan yok hiçbir haber bülteninde

Bahsettiğin medyada onlardan bence, yani bişeyler yapmaya çalışıyorlar evet bunu inkar edemeyiz ama ben van depremiyle bağdaştırılmasına şaşıyorum yani..

• Beğen
Tepkiler: abzekxs pşaşe ve Burak

Revengeful

Emekli Yönetici
iphonedaki maya takvimi yani dünyanın sonu programına göre daha 414 gün 7 saat 36 dakika 40 saniye var.
:D