y n s c n
Üye
kabenin üstüne konan melekler illuminatinin blue beam projesinin bir denemesi ve başarılıda oldu hacılarr orada olanları allahuekber tekbirlerle karşıladılar
Öyle birşey yok sümmü haşa..
kabenin üstüne konan melekler illuminatinin blue beam projesinin bir denemesi ve başarılıda oldu hacılarr orada olanları allahuekber tekbirlerle karşıladılar
dün bu konudan abime bahsettim sıııh dedi![]()
bırak bu işleri gibi birşey!!!
sıııh ne oluyor ?
dün van'da toprağın içten içe yandığı ortaya çıktı.Dün bişey olucaktı sözde. Maya takviminin son günüydü dün. Bi felaket olacaktı ama fason çıktı işteYine,yeni,yeniden
![]()

Hakkında herşey bilinen gizli örgüt İllumunati![]()

dün van'da toprağın içten içe yandığı ortaya çıktı.
toprak alttan alta yanıyordu bildiğin yanardağ gibi. toprağı eşeliyorlar ateş çıkıyor, van erçiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızinke bakıcak olursanız ben merak ediyorum bu dediğinizle alakası var mı acaba yunus bey
sadece merak ediyorum bir alakası olabilir mi diye.
H.A.A.R.P'ın böyle bişey yapabiliceğine zerre ihtimal vermiyorum ..yanlız ben dikkat ettimde medya ilk gün bunu gösterdi sonra gizlemeye çalıştılar. halende gizliyorlar bugünlerde bu olay üzerinde konuşan yok hiçbir haber bülteninde
Arkeoloklar araştırıyolar su an, bence toprak kaydığı için gizli yanardağ ortaya çıktı..
Bakalım ne olduğunu zaman belirlicekH.A.A.R.P'ın böyle bişey yapabiliceğine zerre ihtimal vermiyorum ..
yanlız ben dikkat ettimde medya ilk gün bunu gösterdi sonra gizlemeye çalıştılar. halende gizliyorlar bugünlerde bu olay üzerinde konuşan yok hiçbir haber bülteninde
iphonedaki maya takvimi yani dünyanın sonu programına göre daha 414 gün 7 saat 36 dakika 40 saniye var.Dün bişey olucaktı sözde. Maya takviminin son günüydü dün. Bi felaket olacaktı ama fason çıktı işteYine,yeni,yeniden
![]()