7 Aralık 2011

Sponsorlu Bağlantılar



Necmati

Necmati

Üye
böööö
 
iOS Developer

iOS Developer

Üye
ya ne olacak borsa düşüşe geçti işte...
 
mstf_l

mstf_l

Üye
beyler bi bakın ctrl a yapınca siz ne bekliyorsunuz yazısının altında bi sayı var ne yapıyo bunlar yine :ehe
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Glen Aubrey'nin posta kodu

 
maxirabit

maxirabit

Üye
Komedi konusu gibi birşey oldu zaten burası:D
 
anılbaran

anılbaran

Üye
agalar 1 ay sabredin işte :D
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Ondada "Second castle has fallen" yazacak :D
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici


Ama Türk'ler açmış bunu :D
 
  • Beğen
Tepkiler: maxirabit
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye


ama unutmayınızki bazı felaketler kuran'dada belirtiliyor ve o kartların asıl kaynagı kurandır

oradan bakarak kendilerini tanrı ilan ediyorlar geleceği görüyormus gibi. çok saçma.

biraz kuran mealine bakan bunların safsatadan baska hiçbişey olmadıgını anlarlar ama

bilgisayar televizyon basından kalkıp kim bakar ki !

ben böyle konusuncada beni kınıyorsunuz konusturmayın ozaman.


----------Eklendi @ 15:20:43 ---------- Yazıldı @ 15:11:45 ----------

sinirden klavyeyi kırcam yemin ediyorum



acaba allah ın kaç mucizesini açıklayabilirler ? hiçbirini.

yagmur neden bardaktan akar gibi değilde damla damla yere düşüyor ? bunu sor onlara 10 sene düşünsün bir sonuca ulasamaz. :zzz:

ortaya bir saçmalık atılıyor bizim milletimiz zaten hemen atlıyor onu benimsiyor yahu müslüman bir milletiz neden bu tür şeylerle ilgileniyoruz ?

hepimiz allaha inanıyoruz allah birdir bunuda biliyoruz peki neden halen bunlara kulak asıyorsunuz birde arastırıp ögrenme gereği duyuyorsunuz ?

şimdi diyceksiniz niye dini karıstıyorsun diye ? herşey zaten bildirilmiş kuranda, şimdi bunları farklı materyaller haline getirip insanlara bakın ben dedim oldu diye kandırmaya çalısan zihniyetler :zzz: bişey demiyorum.

hiç anlamıyorum hiç... anlamakta istemiyorum :zzz:


Helal olsun tek kelime :oke: Ve şu da var herşeyi ALLAH bilir güzel bir söz vardır ya "Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler"
 
  • Beğen
Tepkiler: Burak
Necmati

Necmati

Üye
yeniden saymaya başladı hay a....
 

new member

Üye
Ya arkadaşlar göremiyor musunuz bir dalga bu? Saat 17 oldu da ne oldu 30 gün ertelemişler... saçma sapan şeyler yazıyolar hepsi bu... 1 yıl sonrasını gösteren siteye değinmiyorum bile, yine maya saçmalığı çünkü... ergenin biri tarihi değiştiren olayları araştırmış, aynı gün olanları tespit etmiş, sonra da bu siteyi kurmuş hepsi bu... İlluminati örgütü gerçek midir, hangi taraftadır bilmem ama böyle bir eylemleri olacaksa bile bunu internetten duyuracaklarını sanmıyorum... Sonra insanın aklına hemen bir bomba geliyor, farklı bir şey gelmiyor... CERN deneyi yapılırken de "yok kıyamet kopucak, yok dünyanın sonu gelicek" diye yaygara çıkarmışlardı... Ne zaman bilimde bi gelişme olsa kıyamet iddialarıyla onu karalamaya çalışırlar, ama konu belki de hayali bir örgüt olunca herkesin tetiğe geçiyor... İlluminati gerçek bile olmayabilir, ben daha iyi anlamak için Kurtlar Vadisinin gelecek bölümünü izliycem, onlar her şeyi anltır :D :D

Ha şu 12 veya 21 aralık meselesini de hiç anlamıyorum zaten... Kıyamet kopucaksa niye 30 Nisan'da veya 18 Ekim'de kopmuyor da 12.12.12 de kopuyor??? 6 sene önce 6 haziran'da da aynı geyik olmuştu, yine aynı şey olucak... Mayalar ta ne zaman yaşamış, 12'ye kadar saymalarını biliyolarsa bu onların kahin olduğunu mu kanıtlar allah aşkına :D Allahım bazen bana da verir bazı şeyleri önceden verme yeteneğini, çünkü sonsuz bilgi ondadır... Unutmayınız ki ondan başkası bilemez... Peygamberlerin mucizeleri arasında bile gelecekten haber vermek yok, ne idüğü belirsiz örgütçüler mi yapıcak?? Evet, derin devlet dediğimiz şey gerçek, bugün yazarı da savcısı da tutuklanıyor "ergenekon davası" adı altında ama bunlar senin benim bileceğim kadar kolay olamaz...Açıkçası ben kurtlar vadisini takip ediyorum,en iyi adamlar anlatıyor... Bu örgütlerin israil le veya pkkla alakası olduğunu sanmam. Dediğim gibi, illüminatinin gerçekliğini ve amacını bilmiyorum ama bu site bilgisayardan iyi anlayan bir ergen tarafından yaratılmış, bu kesin... Sitenin kodları arasındaki ergen işi anahtar sözcükler, sitenin kapanması, hemen ardından başka başka sitelerin açılması, geri sayımın başa döndürülmesi hepsi beni doğruluyor... Sizce???
 

new member

Üye
21 aralık gece ve gündüz eşitliği olacak yanılmıyorsam, yok 2 tane güneş olucakmış da güneş dünyaya yakınlaşıcakmış da... siz fazla ömer çelakıl izliyosunuz anlaşılan :d
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaşlar illuminati gibi bir örgütün yapacağı bir eylemi siteden duyurması ne kadar mantıklı geliyor size. Bu örgüt bir devlet değil. bu örgüt New World Order projesini adım adım hayata geçiren Dünya'nın derin devletidir. Örgüt İsa döneminden önce kurulmuştur. Hristiyanlığın bir kolu olarak bildiğimiz Gül Ve Haç birliği aslında illuminatinin bir koludur bu örgütün dinle bir alakası yoktur amaçları(New World Order Projesi) nın bilinen tarafı Kaos'la düzen sağlanan tek bir dünya devletidir. Birçok ünlü isminin ölümünden sorumlu olduğu düşünülen örgüttür. Örnek olarak Michael Jackson 'ın yasaklanan klibi 'They Don't Really Care About Us'' taki sözlerden biri '' Beni korkutmak istiyorlar, beni bulmak istiyorlar ama ben buna izin vermicem'' dir bu sözleri söylerkende Tek göz resminin önünde durur bildiğiniz gibi Tek Göz İlluminatiyi simgeler. Ayrıca Rihanna nın bir klibinde (Hangisi hatırlamıyorum) arkadan yazılar geçiyor ve orda yazan yazı şu '' New World Order. Illuminati''



Bu arada sitedeki ilk boşluk Event has a victim
 
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye



Helal olsun tek kelime :oke: Ve şu da var herşeyi ALLAH bilir güzel bir söz vardır ya "Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler"

İlluminati tarikatındakilerin ateist olduğunu bilmemen ne hoş.
 
maxirabit

maxirabit

Üye
O 30 gün tekrardan başka bir zamana geçicek,merak etmeyin,kısır döngü:D
Tutarsa diyorlar:D
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:d:onu bosverınde eminem ne zaman suıkaste kurban gıtcek yaa
hıc heycanlı deıl
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Konun zaten suyu çıktı iyice çıkartın,tabi:D
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
472
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
443
Eren Değerli
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
441
TheNightMare.
YaşlıTaşCocuk54
Cevap
3
Görüntüleme
949
eZeL634


Üst Alt