6700s RM-576 hack yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gscangs

gscangs

Üye
valla cep....diye bir site vardı orda gördüm video hazırlamışlar onları uygulayarak hackledim altında başka sitelere paylaşmayınız yazıyordu gerçi istesemde paylaşamam çünkü telin netiyle giriyorum daha doğrusu ben hacklemedim de sitede olanı yaptım

----------Eklendi @ 20:46:37 ---------- Yazıldı @ 20:43:14 ----------

tanrılar nokia yı koruyor.tabi bu şakaydı benim 6700s çalındı artık 97 ile uğraşıyorum ben 6700s tı hackleyemedim en iyisi sen yazılımını güncelle rehberi çok seveceksin son yazılım 071.004 tür
evet telden indirdim rehberde ovi rehberi kaldırmışlar güzel olmuş başka bir artısını göremedim

mgenc28

Üye
:) 6700 Slide'dan söz ediyoruz değerli dostum :) verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim :) :) :)

ben daha 2 hun önce buldum ve 6700s hackledim. En basit sertifikasız diye maxicepten ara bulursun

----------Eklendi @ 14:56:46 ---------- Yazıldı @ 14:54:54 ----------

sevgili arkadaşım herkes arıyor bende aradım birşey yok eğer hacklediysen insanlık namına ve forumun hatırına bir zahmet -en azından- üstü kapalı, kaba taslak söyle yapalım forumu araştırmayla diyorsan ben forumun altını üstüne getirdim ve eğer gerçekten biliyorsan bu işleri sana bir sorum olacak buna cevap ver en azından.
Bundan 1 hafta önce sitenin biri sadece HelloOX için geçerli olan bir sertifika veriyordu bende o siteden bir sertifika aldım ve son çıkan symbian işletim sistemine sahip N96 vs. telefonlar için uygun olan -diğer versiyonlarda takılma yapıyor işlem tamamlanmıyor- HellooX 2.11 versiyonunu telefonuma sertifikaladıktan sonra kurdum başarıyla ve programı çalıştırdım ve program başarıyla işlemleri gerçekleştirdi hiç takılmadan hatta en sonunda hack tamamlandı diye bir uyarı bile geldi yazının sonunda gülücük ":)" vardı hatta fakat telefonda hiç bir değişiklik olmamış program yüklemeye çalıştığımda yine her zamanki gibi sertifika uyarıları alıyorum he eğer c:sys klasörüne girmen gerekiyor ordan da install.exe .... vs işlemler yapman gerekiyordu diyeceksen onu da yapmaya çalıştım fakat HelloOX daha sys klasörünün içeriğini bana göstermedi ki alıp işlemler yapayım.Özetle anlattığımı düşünüyorum evet şimdi soruyorum sana HelloOx 2.11 sorunsuz bir şekilde kuruldu ve hacklemeyi normal bir şekilde yaptı ama telefonda herhangi bir değişiklik yok bunun sebebi nedir ?

diji_irfan kardeşim aynı cevap senin için de geçerli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt