siteyi biraz daha karıştır işine yarar birşeyler bulacaksın.bende 6700s kullanıyorum.biraz uğraşmadan birşey yapamazsın.
sevgili arkadaşım herkes arıyor bende aradım birşey yok eğer hacklediysen insanlık namına ve forumun hatırına bir zahmet -en azından- üstü kapalı, kaba taslak söyle yapalım forumu araştırmayla diyorsan ben forumun altını üstüne getirdim ve eğer gerçekten biliyorsan bu işleri sana bir sorum olacak buna cevap ver en azından.
Bundan 1 hafta önce sitenin biri sadece HelloOX için geçerli olan bir sertifika veriyordu bende o siteden bir sertifika aldım ve son çıkan symbian işletim sistemine sahip N96 vs. telefonlar için uygun olan -diğer versiyonlarda takılma yapıyor işlem tamamlanmıyor- HellooX 2.11 versiyonunu telefonuma sertifikaladıktan sonra kurdum başarıyla ve programı çalıştırdım ve program başarıyla işlemleri gerçekleştirdi hiç takılmadan hatta en sonunda hack tamamlandı diye bir uyarı bile geldi yazının sonunda gülücük "

" vardı hatta fakat telefonda hiç bir değişiklik olmamış program yüklemeye çalıştığımda yine her zamanki gibi sertifika uyarıları alıyorum he eğer c

ys klasörüne girmen gerekiyor ordan da install.exe .... vs işlemler yapman gerekiyordu diyeceksen onu da yapmaya çalıştım fakat HelloOX daha sys klasörünün içeriğini bana göstermedi ki alıp işlemler yapayım.Özetle anlattığımı düşünüyorum evet şimdi soruyorum sana HelloOx 2.11 sorunsuz bir şekilde kuruldu ve hacklemeyi normal bir şekilde yaptı ama telefonda herhangi bir değişiklik yok bunun sebebi nedir ?