6700s RM-576 hack yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karyada

Üye
    Konu Sahibi
6700s RM-576 hack yardım
değerli arkadaşlar ve üstatlar,

mevcut hack yöntemlerinin hiçbirinden sonuç alamadım. konu ile ilgili bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum

karyada

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kimse bu cihazdan kullanmıyormu?

babay22

babay22

Üye
Arkadaşım aynı sorun bende de var.tüm yöntemleri denedim olmuyor...

karyada

Üye
    Konu Sahibi
modifiye .cfw dosyasının çıkmasını beklemekten başka çare yok şimdilik :(

tütünkar

Üye
ben 6700s tema yüklemek istiyorum nerede bulabilirim???

karyada

Üye
    Konu Sahibi
güncel

zavcu

zavcu

Üye
yeğen için 6700s için tema arıyorum yardımı dokunacak arkadaşa şimdiden teşekkürler...

987321654

Üye
arkadaşlar 6700s hack gerçekleşmiştir

ibrother

ibrother

Üye
senin tel 9.3 sınıfı o bölümü ziyaret et

ibrother

ibrother

Üye
6700 ın Java İşletim Sistemine Sahip olduğu İçin
Java Uygulamalar Yükleyebilirsin
Eğer Symbian Programlarını Yüklemeye Çalışırsan Desteklenmeyen İçerik Diyecektir

Dolayısıyla S40 Telefonunla İlgili Hiçbir Hack işlemi Bulunmamaktadır

Eğer oyun Uygulama yüklemek İstersen 240x 320 Ekran Çözünürlüklü Java Uygulamaları Yükleyebilirsin

İyi Forumlar.. not:ALINTIDIR

karyada

Üye
    Konu Sahibi
:) 6700 Slide'dan söz ediyoruz değerli dostum :) verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim :) :) :)

karakartal2184

Üye
6700s için ve her tele uygun tema sitesi m.zedge.net/

dabbe12

Üye
arkadaşlar 6700s s60v3 OS 9.3'tür.240x320 sis,sisx,java programlarını açmaktadır.

kenanaba

kenanaba

Üye
siteyi biraz daha karıştır işine yarar birşeyler bulacaksın.bende 6700s kullanıyorum.biraz uğraşmadan birşey yapamazsın.

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
siteyi biraz daha karıştır işine yarar birşeyler bulacaksın.bende 6700s kullanıyorum.biraz uğraşmadan birşey yapamazsın.
sevgili arkadaşım herkes arıyor bende aradım birşey yok eğer hacklediysen insanlık namına ve forumun hatırına bir zahmet -en azından- üstü kapalı, kaba taslak söyle yapalım forumu araştırmayla diyorsan ben forumun altını üstüne getirdim ve eğer gerçekten biliyorsan bu işleri sana bir sorum olacak buna cevap ver en azından.
Bundan 1 hafta önce sitenin biri sadece HelloOX için geçerli olan bir sertifika veriyordu bende o siteden bir sertifika aldım ve son çıkan symbian işletim sistemine sahip N96 vs. telefonlar için uygun olan -diğer versiyonlarda takılma yapıyor işlem tamamlanmıyor- HellooX 2.11 versiyonunu telefonuma sertifikaladıktan sonra kurdum başarıyla ve programı çalıştırdım ve program başarıyla işlemleri gerçekleştirdi hiç takılmadan hatta en sonunda hack tamamlandı diye bir uyarı bile geldi yazının sonunda gülücük ":)" vardı hatta fakat telefonda hiç bir değişiklik olmamış program yüklemeye çalıştığımda yine her zamanki gibi sertifika uyarıları alıyorum he eğer c:sys klasörüne girmen gerekiyor ordan da install.exe .... vs işlemler yapman gerekiyordu diyeceksen onu da yapmaya çalıştım fakat HelloOX daha sys klasörünün içeriğini bana göstermedi ki alıp işlemler yapayım.Özetle anlattığımı düşünüyorum evet şimdi soruyorum sana HelloOx 2.11 sorunsuz bir şekilde kuruldu ve hacklemeyi normal bir şekilde yaptı ama telefonda herhangi bir değişiklik yok bunun sebebi nedir ?

kenanaba

kenanaba

Üye
tanrılar nokia yı koruyor.tabi bu şakaydı benim 6700s çalındı artık 97 ile uğraşıyorum ben 6700s tı hackleyemedim en iyisi sen yazılımını güncelle rehberi çok seveceksin son yazılım 071.004 tür

gscangs

gscangs

Üye
ben 6700s yi bir sitede görüp hackledimde benim sorunum video çekerken donmalar oluyor onu nasıl halledebilirim bilen varmı

yedi_alti

yedi_alti

Üye
Bundan 1 hafta önce sitenin biri sadece HelloOX için geçerli olan bir sertifika veriyordu bende o siteden bir sertifika aldım ve son çıkan symbian işletim sistemine sahip N96 vs. telefonlar için uygun olan -diğer versiyonlarda takılma yapıyor işlem tamamlanmıyor- HellooX 2.11 versiyonunu telefonuma sertifikaladıktan sonra kurdum başarıyla ve programı çalıştırdım ve program başarıyla işlemleri gerçekleştirdi hiç takılmadan hatta en sonunda hack tamamlandı diye bir uyarı bile geldi yazının sonunda gülücük ":)"

aynısını bende denedim bende hellooX bir türlü yüklenmedi hep yarıda dondu kaldı 2 saat bekledim olmadı

tanrılar nokia yı koruyor.tabi bu şakaydı benim 6700s çalındı artık 97 ile uğraşıyorum ben 6700s tı hackleyemedim en iyisi sen yazılımını güncelle rehberi çok seveceksin son yazılım 071.004 tür

yazılımı nerden yükledin flaşlamı? nokianın sitesinde de 071.004 var diyor ama ne telefondaki nede ovi suite güncelleme bulamıyor. telefonda 062.001 var

ben 6700s yi bir sitede görüp hackledimde benim sorunum video çekerken donmalar oluyor onu nasıl halledebilirim bilen varmı
nasıl yaptın bizlerlede paylaşsan ben yıllardır symbian kullanıyorum ama bunu bi türlü heckleyemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt