6700 ibb cep trafik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ct1903ct

Üye
    Konu Sahibi
6700 ibb cep trafik
Arkadaşlar ve üstad lar yardımınıza ihtiyacım var.
6700 için ibb trafik indirdim telefonuma TRAFIK yazıp 1530 a gönderdim gelen mesajı yes dedim bir şey indirdi oyunlara kaydedildi dedi. oyunlar da ibb trafik var basıyorum açılıyor yoğunluk haritasına basıyorum şebeke erişimine izin verilsin mi bu uygulama güvenilir değil diyor evet diyorum lütfen bekleyiniz diyor ama bağlanamıyor hata veriyor sunucuya bağlantı kurulamadı lütfen operatörünüzün çağrı merkezini arayarak internet ayarlarını yaptırınız. HATA KODU:53-error in htp operation yazıyor.

internet paketim var başka sayfalara giriyorum. wap açık herşey ok ama bağlanmıyor.
yardımlarınız için şimdiden tşk.

micyot

Üye
Arkadaşlar ve üstad lar yardımınıza ihtiyacım var.
6700 için ibb trafik indirdim telefonuma TRAFIK yazıp 1530 a gönderdim gelen mesajı yes dedim bir şey indirdi oyunlara kaydedildi dedi. oyunlar da ibb trafik var basıyorum açılıyor yoğunluk haritasına basıyorum şebeke erişimine izin verilsin mi bu uygulama güvenilir değil diyor evet diyorum lütfen bekleyiniz diyor ama bağlanamıyor hata veriyor sunucuya bağlantı kurulamadı lütfen operatörünüzün çağrı merkezini arayarak internet ayarlarını yaptırınız. HATA KODU:53-error in htp operation yazıyor.

internet paketim var başka sayfalara giriyorum. wap açık herşey ok ama bağlanmıyor.
yardımlarınız için şimdiden tşk.

aynı hatayı bende alıyorum çözümü ile ilgili bir bilgi bulamadım..

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Uygulamaya gel ve uygulamayı açmadan sol seçenek tuşuna bas ordan uygulama erişimi-her zaman izinli olarak yap.büyük ihtimal olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...