6680 ram kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
    Konu Sahibi
6680 ram kullanımı
arkadaslar bende 1 tane 6680 var ve bildiginiz gibi 6680 in ram i 22 mb olmasina ragmen 8 mb kullanila biliyo oyùzden fazla n gage oyun oynayamiyodum bugùn tel in yazilimini gùncelledim ve tel hizlandi ama simdi 6 mb kullanilabilir ram var oyuzden calistirdigi oyunlarida ram den dolayi calistirmiyo napabilirim ram in yukselmesi icin lutfen yardim

emincik46

emincik46

Üye
konu yeri burası deil:nono:

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
    Konu Sahibi
neden burası olmasınki benim de sorunum symbian...symbian işletim sistemi sorunu deilmi benimde sorunum o işte yazılımı güncelleyince ram daha fazla kullanmaya başladı bu da benim için sorun oldu :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::seytan6::eller:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
sinirlenmeye gerek yok sistem hızlanıp ram kullanımının artması şaşırtıcı ram kullanımını azaltmak için cihazınızdaki gereksiz yazılımları kaldırın veya imkanınız var ise format atın

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
    Konu Sahibi
Saten suan telefonda hic bise yuklu deil bemi anlatamadim sizmi anlamadiniz telefon eskisinden daha fazla ram kullanir oldu önceden 8mb ile aciliyodu simdi 6.400 ile aciliyo yardim etmeye calistigin icin tesekkurler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...