6630da .mp4 Problemi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eon

Üye
    Konu Sahibi
6630da .mp4 Problemi?
arkadaslar, onceden .mp4 caliyordu telefon simdi calmiyor.. uzerinde kendi galerideki player'inin disinda extradan nokia music player , fivn player, ogg player var. isin ilginc tarafi, .mp4 dosyalari kendi galerisinden calmiyor fakat ogg player ile calabiliyorum. bu sorunu nasil cozebilirim ????

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
sen telefona format at belki bi düzelir telefonada müzik çalarlarla doldurmanı tavsiye etmem

eon

Üye
    Konu Sahibi
baska yanit yok mu sorunum icin, ogg player bazi formatlari ele gecirmis olabilr mi ?

pasa

pasa

Üye
bütün müzik çalarları kaldır tekrar dene kaldır bi de öyle dene

eon

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu arada bu .mp4 dosyalarini dinleyemememin sebebi Imtoo encoder ile encode yapmammis. bunu kesfettim... yani fireware'im denedigim diger 6630'lara gore daha eski oldugundan (cunku ilk ciktigi zaman aldim 6630'u) automatic encode yaptiginiz zaman sistem onu tanimiyor. fakat diger 6630'lar bunu algiliyor. bu durumda parametreler, bit rate falan ne olacak bilemiyorum. original .mp4'leri caliyor, encode edilenleri acamiyor. birde birsey daha kesfettim. hicbir nokia samsung d600'un cektigi hicbir videouyu (.mp4) acamiyor ve kilitleniyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt