6630 Vodafone 3G yazısı çıkmıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur670

Üye
    Konu Sahibi
6630 Vodafone 3G yazısı çıkmıyor!
S.aleyküm arkadaşlar. Bende Nokia 6630 var. Bu telefonun aynısından babamda da var ve babamda şebeke göstergesinin altında 3g yazıyor ve video araması yapabiliyor. Benim telefonumda ise 3g yazısı yok. Şebeke ayarlarından şebeke modunu çift mod yaptım yine olmuyor.

Telefonun versiyonu:
V 6.03.40
29-09-06
RM-1
Nokia 6630

Babamın telefonunun versiyonu bundan düşük olmasına rağmen 3G onda çekiyor bende çekmiyor. Ne yapmam lazım.

Konuyu nereye açacağımı tam olarak bilmiyorum. Yanlış yere açtıysam af ola. :hmmm

67utku67

Üye
3G yazıp 3636 bi gönder.

S4M!

Üye
vodafone ise 3G yazıp 3636 a göndermen gerkeiyor arkadaşın dediğini gibi

ugur670

Üye
    Konu Sahibi
Zaten ben 3g abonesiyim. 3g yazıp 3636 ya gönderdim yine aynı değişen birşey yok :S başka çözüm önerisi olan varmı?

1xxmesutxx1

Üye
merak etme :)bndede var 6630 vodafone hat takınca telsim gsm yasıo bide vodafone 3g yazıor takma kafana onu.

ugur670

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bende Vodafone TR yazıo 3g fln yazmıo. 3g yazmayınca internetide yavaş oluyo babamdakinde 3g yazıo interneti de pc den bile hızlı :ehe Babamda ki 6630 da şebeke çekio bende ise ara sıra düşüyo telefonun anteninde problem olabilir mi?

dj eşref

Üye
kardes 3G abone degılsen cekmez 3G yaz 3636 ya gonder yada *3636# yaz arama yap cıkan ekranda 3G abonesı var ordanda abone olabılırsın.......yok ben zaten 3G abonesıyım dersen telefonun ayarlarından sebeke bolumunden UMTS yı secmelısın yada CIFT MOD varsa onu secmelısın........ben bunları yaptım ama gene 3G yok dersen sım kartın eskı olabılır kardes şimdiki sim kartlarda 32 kb/64 kb/kartlar var yenı bır sim kart almalısın numaran degısmeden 5 yada 8 TL ye alabılırsın........

fatih982

fatih982

Üye
6630 da 3g varmı ki

sinan-19

sinan-19

Üye
var tabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt