6630 Video Kısmen oynatma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mckaos41

mckaos41

Üye
    Konu Sahibi
6630 Video Kısmen oynatma sorunu
Video'yu açarken Viedo oynatılamıyor kısmen oynatılmayı denenecek diyip sadece ses veriyo :S

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu yardım edecek bi Allah'ın kulu

orhansergen

orhansergen

Üye
Telefonun sürümünü güncelle yada güncellet o zaman eğer telefonun bi parçasını kısmadılarsa çalışır

celibar

celibar

Üye
video türü desteklemediği için kısmen yürütülüyor diyor.

rapman

rapman

Üye
video türü desteklenmediği için bu hatayı veriyor.açmaya çalıştığın dosya .mp4 mü ? eğer öyleyse ( eğer s60 v2 versiyonu varsa ) coreplayer kurup o videoyu açabilirsin.
yada o videoyu .3gp'ye çevir :oke:

mckaos41

mckaos41

Üye
    Konu Sahibi
video türü desteklenmediği için bu hatayı veriyor.açmaya çalıştığın dosya .mp4 mü ? eğer öyleyse ( eğer s60 v2 versiyonu varsa ) coreplayer kurup o videoyu açabilirsin.
yada o videoyu .3gp'ye çevir :oke:

zaten 3gp yardım etmeye çalıştığın için sağol

çözümü buldum coreplayer ile açabiliyorum realplayer'in kafirliğiymiş...:ehe

style_gore

style_gore

Üye
Bende de aynısı oluyor ve dün olmaya başladı. Turkcell kullanıyordum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Şu an avea kullanıyorum ve internet bağlantı noktasını real playerda tarayıcıyı da wap bağlantı noktasına ayarlıyorum. Dediğim gibi dün aynı hatayı vermeye başladı ve verdiği ses ise sürekli kesiliyor. Core player'ın push (yani online) videoları oynatma özelliği var mı bilmiyorum. Varsa eğer çok iyi olacak. Yardımlarınız için teşekkürler !

yunus5055

yunus5055

Üye
Core player in herbi özelliği var dostum dert etme ... Telefon zorlanınca Video oynatma hızını azaltıp yine izleyebiliyorsun ... Tv radyo ve youtübe içinde kullanabilirsin ...

---------- Eklendi @ 00:24:48 ---------- Yazıldı @ 00:21:46 ----------

... 3gp , mp4 , Flv , avı , divx , ve daha sayamadıgim uzantıdakı videolarıda oynatır ... Yinede codeclerinide yükle faydası oluyo ...

hataylıgenç

Üye
Teşekkürler

yyy

Üye
sağol kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt