6630 sorunu lütfen yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
6630 sorunu lütfen yardım!
selamlar.birkaç hafta önce 2nci el nokia 6630 aldım.fakat birtakım sorunlarla karşılaşıyorum.mesaj hafızasını hafıza kartına aldığım zaman yeni mesaj yazma yerine giremiyorum,kısa mesaj özelliklerine giremiyorum.ayrıca hafıza kartını taktıktan sonraki kullanımlarımda aradan bir süre geçtikten sonra bluetooth işlemi gerçekleştirilemiyor diye mesaj alıyorum.hard format atınca hepsi düzeliyor telefondaki tüm sorunlar halloluyor ve eski haline dönüyor ancak sonra tekrar aynı problemleri yaşıyorum.sizce bu sorunun kaynağı nedir? yardımcı olursanız sevinirim...

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş öncelikle telefonun hayırlı olsun yalnız telefonun çıkalı baya bir yıl geçti hele bide ikinci el olunca nasıl kullanıldığı,tamir edilip edilmedği de meçhul..kısacası o türlü hataların olması telefonunun bir takım aksamlarının artık tamire gerek olduğunu gösteriyor..büyük ihtimalle telefonun tamir görmüş ve bu tamir de teknik servis değil telefoncular tarafından yapılmış..benim sana tavsiyem telefonu aldığın yere gidip daha temiziyle değiştirmen yoksa seni çok uğraştırır söyleyim..

kardeş önce tlf kapalı iken hafıza kartını ve sim kartı çıkar sonra tlf kapalı iken * 3 ve arama tuşuna bas brakma sonra açma tuşuna bas hepsini basılı tut taki senden ülke istiyene kadar sonra gerekli ayarları gir ve bekle...
şimdi hafıza kartını kart okuyucuya tak ve başlata tıkla orda çalıştıra tıkla sonra çıkan ekran format : F -veya senin kart hangisindeyse onu yaz yani f ise f yaz g ise g yaz ve enter tuşuna bas format gerçekleşsin sonra kartını tlf tak hiç bişi yapmadan direk kartı tlfondanda biçimlendir sorunun çözülecektir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim kaç defa hard format attığını belirtmiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...