6630 son versiyon yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

dengbej36

dengbej36

Üye
son versıon yenı yazılım guncellenıor eskı eskıde kalıo ve yenı gelıo telefon oldugu tarıhe gore programlarını ve içerıklerıın yenılıyor daha hızlı daha guvenlı oluor

sekajmer

sekajmer

Üye
kanka versiyon yükseltince nemi oluyo...ses yükseliyo bekleme süresi artıyo batarya daha uzun süre dayanıyo

romeo560

Üye
sen öyle zannet

truzel

Üye
bi türlü yükleyemedim :S

Fir@T90

Fir@T90

Üye
Arkadaslar n73 ün cihaz yöneticisinde güncelleme varda niye 6630 da yok !

N73 le 6630 aynı yılların telefonları mı ? Tabi olmaz :D

----------Eklendi @ 17:53:31 ---------- Yazıldı @ 17:50:39 ----------

Versiyon yükseltme bluetooth cihazı ile olurmu

Bluetooth cihazı derken USB kablosunu kastediyorsan olur. Yalnız Pc Suite, NSS, Nokia Softfare Update gibi programlar lazım

----------Eklendi @ 17:57:07 ---------- Yazıldı @ 17:53:31 ----------

evt ınsanları yanılt mayın .her telefonda aynı etkıyı burkmıyor.son surumu yukledık berbat oldu ne turkce dıl destegı var ne msj alıyo gonderıyo turkıye sartlarına uygun bı guncelleme olmuyo yapmayın orjınal surumu kalsın daha ıyı denemeyın sakın

Arkadaşım sen beceremediysen insanlar ne yapsın ? Dil desteği telefondan telefona göre değişir, eğer sende ingilizce olduysa bi zahmet onuda kendin bul forumda da var. Hiçbir işe yaramıyor diye birşey yok zaten bu söylediğin mantık dışı.

quandra

Üye
dil secenegi ekleyebılmek için aslında zor değil olayı anlayınca ustası oluyosun nss indir son surumunu nemesisis arastır bak neymıs programın nasıl kullanıldıgını ve dil kodunu degıstırme işlemini kodunu ögren ben biliyorum basıma geldı çözdüm ama zor ben o kadar detaylı anlatamam sen data kablonu tak pc ne kardesım nemesisten dıl kodu gir software ile tekrar guncelle eskısınden daha iyi olur....

mekan58

Üye
örneğin 1gb hafıza kartı taktığınızda telefona kendine reset atabilir çoğunlukla ancak ben versiyonunu yeniledim telefonumun ve denedim telefonumda şu an 2 gb lık hafıza kartı var telefon değil kasmak uçuyo resmen 512 lik hafıza kartı gibi:kop:

kardeşim o dediğini nasıl yapıyorsun mesajla bana yazabilir misin teşekkürler

Üst Alt