6630 satanınız yokmu beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ergin01adana

Üye
Kardeş adanada oturuyorum nerde oturuyon sen ?

--------------- Ekleme ---------------

6630 yanın da 1gb hafısa kartı verecem sorunsuz çalışıyor 2 senedir kulanıyorum hiç sorun çıkartmadı msn adresim:[email protected]

erdem0543

Üye
70e anlaşalım....temiz tel. hiç açılmamış. v 5.03.08 sürüm 17.08.05 doğum rm-1 2 yıldır bende hiç bi sorunu yok

azgın_yakışıklı

Üye
gel satayım sana :)) temiz hiçbir sorunu yok kaçakta deil

emr1453

emr1453

Üye
bende var kardeş orjinal kutusu kullanma kılavuzları falan hep duruyo telefon orjinal açılmamışyanlız tuş lambası yanmıyo çok bi problem değil kullanıma engel değil yani.sırf buyüzden telefonu açtırmak istemedim garantisi bitti.ama dediğim gibi kutusu kullanım kılavuzları falan duruyor kutulu şekilde. istersen fiyatı 85 tl olur.dilersen fotolarınıda gönderirim bakarsın.

yanında 512 mgb hafıza kartı ve kulaklığınıda vercem yanlız şarj cihazım arzalı doğruya doğru kardeş tertemiz telefon resim istersen gönderirim bakar incelersin

46kadir

Üye
kardes bn de war surumu yukselttım 130 a satarım 2 gb hafısa kartını rahat kaldırıo ılgılenırsen burdaym...

acık yoq bır vıdasında asınma bıle a dan z ye herseyı tam 18lık kız gbı kacak felan deıl

emr1453

emr1453

Üye
kardeş kutulu kitapçıkları kulaklığıyla açılmamış sorunsuz 6630 um var ilgilenirsen.nokia kutusu dahi duruyor kesinlikle arzasız ve açılmamış.orjinal kutusu ve kılavuzlarıyla beraber gönderilir.fiyatı 80 tl

KİLLİİİİ

Üye
70 tl ye kapakları eski olmasına rağmen zehir gibi bi tlf almak istersen sana tlf satabilirim ama tabii sıkıntısız tlf arıyorsan ve tlf anlıyorsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt