6630 N70 Olurmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
olmaz bence

M3L!H

M3L!H

Üye
İmkansız bir şey...

orhan14

orhan14

Üye
bende 6630 var içinde 2004 yazılımı yüklüydü. önce 6630 un kendi güncelleştirmesini yükledim telde hiçbir değişiklik olmadı sesi artmadı video kaydetmede sorun vardı. sonra nss ile çok uğraştım error verip duruyordu.sonra 6630 a 6630 music edition olarak nss den yapıp bidaha güncelleştirdim ve mükemmel bişi oldu. telefon hızlandı sesi arttı video kaydederken hiç takılma yok çok net çekim yapıyor menüye girme hızıda arttı. gayet memnunum.AMA BENDE BU KONUYU AÇAN ARKADAŞ GİBİ 6630 u N70 çevirebiliyormuyuz diye merak ediyorum ?

Symbiont

Üye
Yemin ediyorum 2 Gün Önce Aklımdan Geçti Bu Konu Bence Olur 6630 alıp denemem lazım

goliykorol

Üye
imkanı yok olmaz çünkü n70 aktif kamera kapağına sahip yazılımı yukleseniz bile kamera da muhakkak hata verecektir

orhan14

orhan14

Üye
ben denemeyi düşünüyorum ama tele bişi olur diye çekiniyorum. tam emin olmadan yapmak istemiyorum :D

Symbiont

Üye
arkadaşlar işlem basit, sadece işlemcide bir sorun gördüm ama pek fark edeceğini zannetmiyorum
bugün yarın deneyeceğim ayrıca kapak konusuna gelince ona ***** yapılır sen takma

Lacoste

Lacoste

Üye
koptum valla :D:D radyo yükletmiş..

traBolic

traBolic

Üye
hehe komedi ya radyo kesin internet üzerinden dinlemiştir sanada telimde var demiştir ve sen yutmuşsundur :D:D:D :kop:

fatihmrkoz

fatihmrkoz

Üye
neden sende denemiyorsun?bencede olmaZ

lebanon

Üye
olur hepsiniki aynı kardeş varsa yazarmısın

Symbiont

Üye
nEYİN lİNKİNİ vERELİM DOSTUM Allah Allah

fayn88

fayn88

Üye
telefonun açılacağını pek sanmıyorum elinde kalıR

Symbiont

Üye
SÖZ VERİYORUM 6630 ALIR ALMAZ DENEYECEĞİM . :pro:

A1234567A

A1234567A

Üye
yalan

msirat

msirat

Üye
bencede sacmalık 6630 var bende nasıl yapıldıgını soyleyın bende yapayım bari :D

batuberk

Üye
:'(abi 6630 um çöktü yardım et hard format ta olmuyo sadece ekran ışığı var

--------------- Ekleme ---------------

abi 6630 um çöktü yardım et hard format ta olmuyo sadece ekran ışığı var

KOPUK28

Üye
Yok öyle birşey

futbol123

futbol123

Üye
olmaz bence

hamza_007

Üye
arkadaşımın sony-ericsson k750i telefonu var dı ona w810i yazılımı yükledi ve telefonun sistemi w810i gibi calisiyo bence bos yorum yazmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt