6630 N70 Olurmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkano

furkano

Üye
    Konu Sahibi
6630 N70 Olurmu?
Arkadşın bir tanesi 6630 N70m yaptığını idda ediyor bu mümkünmü.. daha önce NNS programı kullandım ama arada donanım farkı var diyorum.. ama radyo filan çalışıyor diyor vatandaş.. Deneyen varmı lütfen acil cevap bekliyorum..

gabat

Üye
olmazzzzzzzz

acemi26

acemi26

Üye
olmaz bence

furkano

furkano

Üye
    Konu Sahibi
Üstad adam sadece yazılım değiştim diyor.. neden masraflı olsunki?

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Olmaz.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
kanıtını göstersin

Anıl Umut

Emekli Yönetici
saçma bi konu açmışsın

furkano

furkano

Üye
    Konu Sahibi
Saçma bi konu mu açmışım.. Eminin daha NNS diye bi programın varlığından bile haberin yoktur.. bilmediğin konularda konuşmamak lazım.. Geçen gün teknosadan creative mp4 aldım.. radyosuz.. dosya hatası veriyordu götürdüm teknosaya. adamlar yazılım atacağız dediler verdim bi gün sonra eleman aradı sizin mp4 yazılım atacağız isterseniz radyoda yükleyelim.. ve yüklettim.. sonra creative nın sayfasına baktım ki bu mümkünmüş.. olur ya nokiada yapar böle bişi.. Ve adam yaptım diyor.. bilmiyorum..

qwertycuma

qwertycuma

Üye
o dedğin şey donanımsal olarak 6630 a olmaz ama gprs üzerinden dinleyebilirsin mp4 de zaten öyle bi özellik vardır ama eski sürümü yükledikleri için kullanamamışsındır :D

PAPADOC

PAPADOC

Üye
arkadaşın seni keklemiş o zaman herkes 6630 alsın N70 yapsın

furkano

furkano

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım değil bu siteden birisi ramazan12345 isimli üye.. adamın profilini gördüm orda n70 yazılımlı 6630 yazıyordu öm attım adamda evet aynen öyle yaptım n70 yükledim dedi..

xkadir61

xkadir61

Üye
yavaş olsun.

cepkin_67

cepkin_67

Üye
bence de olmazz

hakankarakis

Üye
olmasıimkansız

qwertycuma

qwertycuma

Üye
Arkadaşım değil bu siteden birisi ramazan12345 isimli üye.. adamın profilini gördüm orda n70 yazılımlı 6630 yazıyordu öm attım adamda evet aynen öyle yaptım n70 yükledim dedi..

bende ona sordum ama yazılımsal olarak dediği şey bu deskoper prosu falan s60 telnizi n serisine çevirin diye bi konu var istersen pro ları ordan temin edebilirsin:)

erdemmm271

Üye
Olur.. Bal gibi de olur..

Yapman gereken şu ;

En yakın telefoncuya gideceksin .

6630'unu telefoncuya vereceksin .

Üstüne de 500 kaat canlı vereceksin..

Bi bakacaksın ki

6630'un olmuş sana N73..

Arseyus

Üye
6630 ME Yaparsa ancak verisyon biraz daha kaliteli olabilir.

emre_kalay

emre_kalay

Üye
versiyon yüklüyerek olabilir ama ben bu radyo işi de 6630 da olbilirdiye düşümüyom radyanun sanki antenimi var raadyoda oparatörle çalısıyodur anden olarakta kulaklık kullanılıyo bence ole

pesimist_style

pesimist_style

Üye
parça değişmeyle anca olur yani buda nerdeyse imkansız....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt