6630 Kulanıyorum Mesajları Nasıl Hfıza Kartına Atarım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibonline

ibonline

Üye
en basidi c:\system\dizini icersinde index dosyasını silecektin sonra mesaj hafızanı mesaj menüsünden kart yapacaktın telefon bu işlemi kendiliğinden yapacaktı neyse sağlık olsun...

Quadriceps

Üye
Zuhahah yaf adam mesajları kurtarmaya calısırken telefondan oluyodu

hidayet

hidayet

Üye
<div class='quotetop'>(volkanik546 &#064; Dec 18 2005, 02&#58;21 AM) [post=230003]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bak arkadaşım fexplorer a gir,inbox tan mesajları cut yap,sonra E: geç istediğin klasöre paste yap,hepsi oraya geçeçek,sonucu bildir...koaly gelsin.
[/b][/quote]
benim bildiğim inbox sadece bluetooth la gelen mesajları gösteriyor diğerlerini göstermiyor

hzrcn

Üye
Arkadaşım, mesajların şuan telefon hafızasında ise; Mesajlara gir, Yeni Mesajın uzerindeyken Seçenek/Ayarlar de.En altta Diğer yazar.Gir oraya.En altta Kullanılan Hafıza yazar onu tel hafızasından iptal edip, mesaj hafızası için hafıza kartını göster.Kopyalansınmı? der.Evet diye cvp wer.O hepsini memorye atar.Sonra tele format atabilirsin..&#33;&#33;ilşallah dediğim gibidir de yardım etmiş olurum..

ama telefonun gitmiş... abi naaptın?

ukalaboy

ukalaboy

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(hzrcn &#064; Dec 19 2005, 11&#58;32 AM) [post=230844]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşım, mesajların şuan telefon hafızasında ise; Mesajlara gir, Yeni Mesajın uzerindeyken Seçenek/Ayarlar de.En altta Diğer yazar.Gir oraya.En altta Kullanılan Hafıza yazar onu tel hafızasından iptal edip, mesaj hafızası için hafıza kartını göster.Kopyalansınmı? der.Evet diye cvp wer.O hepsini memorye atar.Sonra tele format atabilirsin..&#33;&#33;ilşallah dediğim gibidir de yardım etmiş olurum..

ama telefonun gitmiş... abi naaptın?
[/b][/quote]
telefon sağlam ilgi ve alakaya tesekur heheheh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt