6630 Kulaklık Aparatı Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lost

Üye
    Konu Sahibi
6630 Kulaklık Aparatı Yardım
arkadaşlar 6630 için kulaklık aparatı lazım bulunduğum şehirde bulamadım. daha açıkcası o parçayı takınca normal kulaklık kullanabiliyoruz. yani normal kulaklık için çevirici görevi goruyor. bunla ilgili bilgisi olan varmı acaba nerden bulabilirim fiyatı ne kadar bu arada bulunduğum il Sakarya. 6630 müzik paketiyle veriliyormus ama yine bulunduğum ilde bu şekilde satan yer bulamadım.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
O dediğin aparat ( Nokia AD-15 ) herkese lazım ama malesef bulunmuyor

Shadowman07

Shadowman07

Üye
bi ara satan arkadaşımız vardı formda bi arat istersen..

Lion Heart

Lion Heart

Üye
KVK gibi teknik servislerede bakmak lazım. Ayrıca parayı ödeyipte sipariş vermeyi deneyebilirsiniz.

Lost

Üye
    Konu Sahibi
abi ödeyip vereyimde nere vercem yani. internet sitelerinde bulamadım. ama sitede takılan arkadaşlardan telefon işiyle uğraşıp bu parçadan varsa havale gönderirim parasını kargo parasınıda karşılarım yani yeterki bulayım şu mereti.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
KVK'ya. Bazı parçalar - Türkiye'de bulunmayanlar- yurtdışından geliyor. Bu parçada sonuçta 6630'un müzik setinde bulunduğuna göre Nokia AD-15'i muhakkak tedarik etmeleri gerekiyor.

Örneğin aynı parça (işlevi aynı) Siemensler içinde satılıyor ama Almanya'da, Türkiye'de yok tabiki.

Lost

Üye
    Konu Sahibi
Bu bilgiyi verdiğin iyi oldu gidip kvk bayinin boynuna yapışayım bakalım nolcak

tantini

tantini

Üye
aparati AD-15 ben temin edebilirim, ama almanya`dan kargosu tutuyo baya.. haricinde; istediginiz kadarini temin edebilirim.. PM den ulasabilirsiniz..

orjinaldir kulakliklar..

Lost

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim kargosu ıvırı zıvırı toplam maliyeti ne kadar oluyor soylermisin banada orjinal lazım yan sanayi dolu etrafta ama randıman vermiyor onlar

emre_kalay

emre_kalay

Üye
ya kardeş ben izmirde oturuyorum her yerde var 5 ytl bende aldım acayip ses veriyo stero gercek kalitede çin mali ama guzel arabaya fln baglıyom

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
BU YAN SANAYİ OLANI BULABİLİRSİN BUDA ORJİNAL NOKIA APARATI TABİ BUNUN SESİ YÜKSELTME ETKİSİ DAHA ÇOK

emre_kalay

emre_kalay

Üye
en iyisi yan sanayi cünkü 5 ytl :D

emre_kalay

emre_kalay

Üye
aynen benimde dün koptu bu iyisini bulmak lazım incelemek lazım orjinali kaç para

Los Galacticos

Üye
bende var kullanıyorum hatta bi tane fazladan var...sattıklarımda var bir sürü isterseniz satarım size ama ürün yurtdışından geliyor unutmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt