6630 kapalı format atma

Sponsorlu Bağlantılar

mc zerem

mc zerem

Üye
    Konu Sahibi
6630 kapalı format atma
Soft Format ve Hard Format olmak üzere iki format seçeneği vardır...

Telefonunuz sürekli sistem hataları vermeye başladıysa yüklediğiniz programlardan dolayı veya başka bir sebepten dolayı sistem dosyaları zarar görmüştür...

Telefona format atarak ilk günkü haline geri döndürebiliriz.

Format attığınız zaman adından da belli olduğu gibi (FORMAT) telefondaki
tüm bilgileriniz gidecektir. Mesajlar rehber görüntüler videolar v.s. v.s.

Soft Format : Telefon normal konumdayken *#7370# kodunu tuşluyoruz.
Karşınıza Tüm orjinal telefon ayarları yüklensinmi telefon açılıp kapanacak diye bir uyarı gelecek evet seçip güvenlik kodunuzu giriyorsunuz ve ardından 2 dakika süren format işlemi başlamış oluyor.

Soft format tüm SYMBİAN yüklü Nokia telefonlarda çalışmaktadır...

Hard Format :
Soft format atarak bir çözüme ulaşamadıysanız Hard format atarak %80 çözüme ulaşabilirsiniz...

Telefon KAPALI iken sırasıyla * 3 Yes ve Açma Kapama tuşuna 5 saniye süre ile basılı tutarak nokia yazısının gelmesi ile format işlemine başlayabilirsiniz...

Hard Format Nokia 6630,6600,6680,7610,3230,6260,6670,6620 N-70,N-90 modellerinda çalışmaktadır...

Önemli UYARI : Format işlemine başlamadan önce Pil Seviyesinin %80 olması gerekiyor... Format atmadan önce hafıza kartına şifre koyduysanız mutlaka kaldırın aksi takdirde hafıza kartınız kullanılamaz hale gelebilir...

bır tşk esırgemeyın

• Beğen
Tepkiler: HAYAT MEZUNU, cres557, ertugrul_60 ve 13 diğerleri

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
teşekkürler :oke:

abdur716

abdur716

Üye
süpermis yaa

hsyn_57

Üye
teşekkür kardeş

m_alper_23

Üye
eyw kardeş saolasın

emre28869

emre28869

Üye
eline sağlık saol :)

rafi1994

rafi1994

Üye
teşekkürler:)

desertrose88

Üye
NOKIA 6630 kullanıyorum tel. bır problem yoktu telefonnumda kılıt kodu kullanıyorum.kılıt kodunu gırmek ısteyınce tusların basmadıgını farkettım tel. acıp kapatınca gecer sandım ama kapattıp actıgımda pın kodunuda gıremedım .sımdı hard format attım ve lock code yazıyor ve onuda gıremıyorum ne yapmam lazım

burbleek00

burbleek00

Üye
Teşekurler :oke:

Pharmation06

Pharmation06

Üye
* 3 Yes ve Açma Kapama tuşuna 5 saniye süre ile basılı tutarak nokia yazısının gelmesi ile format işlemine başlayabilirsiniz...

BURDA YES DIYOR YA O TAM OLARAK NE DEMEK...ACIL CEVAP LAZIMMMMMMMM.........

futbol123

futbol123

Üye
tsk

kritik osse

Üye
yes yeşil tuç arama tuşu birde arkadaşlar hart format atarken hafıza kartnızı sim kartınızı çıkarın aksi takdirde her şey silinir buda önemli bir not

tayfunasdf

Üye
thanks

LilBrando

Üye
Teşekkürler.

kaya68100

kaya68100

Üye
teşekkürrrrrr

KOPUK28

Üye
çok sagol kardeş

mc zerem

mc zerem

Üye
    Konu Sahibi
lock code telefon kılıdı demektır on gırecen tmm dır olay bıter

casper32

casper32

Üye
Nokıa 6630 hariç hersyambianda işe yarar hard format ve soft format 6630 sadece fabrika ayarlarına geri alıyor format değil yani boşa denemeyin dku-2 ara kablok ullanarak ek format atın

Afşin Özkan

Üye
arkadaşım yazdığın her yazıyı denedim ama olmuyor..başka bir yol yok mu bu iş için??

g-f-b-1-9-0-7

Üye
benim 6630 un güvenlik tuş kilidi kodunu yanlış girdim ve yukardaki işlemi kapalı vaziyette yaypıp format atmaya çalıştıgımda telefon açılıyor tekrar kodu soruyor.. yardımcı olursanız çok iyi olacak kardeşim.. pc suit programınıda kurdum ama telefon kapalıykende açıkkende kod blokesi varken pc suite bağlanamıyorum??? ne yapabilirm

Takipçi Satın Al

Üst Alt