6630 icin mp4 oynatici

Sponsorlu Bağlantılar

ceo

Üye
    Konu Sahibi
6630 icin mp4 oynatici
selam arkadaslar 6630 icin mp4 oynatici program varmi. Varsa linkini yollarmisiniz tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: riidvan85, kemall38, tekindal ve 3 diğerleri

..::MAFIA::..

Üye
zaten mp4 oynatıyo

MagNum

MagNum

Üye
evet zaten oynatıyor :)

ceo

Üye
    Konu Sahibi
hayir oynatmiyor. N70 de kayir ettigim videoyu 6630 a attigimda sadece ses cikiyor

MagNum

MagNum

Üye
N70 Mp4 mü Kaydedior ki ?

bluelaz_53

Üye
evet n7o tr çekilen videolar 6630 da izlenemiyor. mp4 ü çalıştırmıyor yani....

ceo

Üye
    Konu Sahibi
peki yokmu bunu oynatan bir program

kyobekir

Üye
var kardeşim var burda tcpmc diye mpeg avi ve acc mp4 hepsini oynatıyo izle gor bende oyle sorun bendede 6630 vaR AMA BEN DİREK İZLİYOM SENDE SORUN AMA DEDİGİMİ İNDİR VİDEO PROGRAMI VE BURDA OLMASI LAZIM ONU İNDİR CEPİNE KUR DİREK BAK BENCE MUKEMMEL BİR PRO HADİ TŞK ETMENE GEREK YOK :d

azomania

azomania

Üye
ewt 6630 da mp4 çalışmıyor.ben şahsen denedim gördüm..................

ekimurat

ekimurat

Üye
arkadasim sana smart movienin mpeg4 versiyonu tavsiye ederim. buda zaten en son cikan versiyonunda var.

Üye
O N70 in özelliğinden kaynaklanıyo kayıt kalitesi yüksek olduğu için sadece ses alıyo

Treable

Treable

Üye
teşekkürler dostlarım. bilerek konuşun canımı alın. :)

mesutum74

mesutum74

Üye
zaten oynatıyorr
:D

canbaz_1837

Üye
mp4 ne ya affola :D

muzi97

Üye
Arkadaşlar ben denedim olmuo başka sitelerden deniorum şansımı boşuna tartışma yapmayalım sadece 3gp oynatıo:aman2:

emre_kalay

emre_kalay

Üye
ya onun kodegi var real one player eklentisi gibi bişi forumda arayın bulursunuz

fthklc

Üye
teşekkürler

elma123456

Üye
arkadaşlar bende 6630 var ona bilgisayardan film atıyorum ama açmıyor ne yapmalıyım tşk ederim msn den ban a ulaşabilirsiniz [email protected] tşk derim syglar

Atlas445566

Atlas445566

Üye
pyhyton uygulamarında vardır

dj_akman34

dj_akman34

Üye
Evet bende n70 var onla video cektim sonra 6630 da da attım ama onda cektiğim video yu izleyemedi sadece ses geldi goruntuoynatılmıyor diyo bunun icin bir rogram var ama ben bulamadım .......

Üst Alt