6630 da gizlilik problemi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CK1991

CK1991

Üye
Çok sorunlu bir model nokıa daha 6630la çok ugraşacak

murat1986

Üye
<div class='quotetop'>(teomanonur &#064; Oct 8 2005, 01&#58;27 PM) [post=186763]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar 6600 ve 6630 kullananlar benim derdimi anlayacaklardır..6600 da klasör içine klasörler falan açarak gizli resimleri videoları falan süper bir şekilde saklayabiliyordun ama 6630&#39;da böyle bir olay yok klasör içine klasör falan açamıyosun sadece ana klasörün içine klasörler oluşturabiliyorsun onların içinede bişey saklayamazsın zaten saklasanda tüm dosyalar bölümünde galerideki tüm dosyalar gözüküyor ben sadece seçtiğim dosyaları gizlemek için ne yapabilirim bu sorunun çözümü mümkün mü ???
[/b][/quote]
arkadaşım neden şifreleme programı kullanmıyorsun

eon

Üye
6630&#39;da resimleri veya videolari, Fexplorer veya benzeri bir program kullanarak; E:&#092;system altina istediginiz isimde bir klasor acarak onun icerisine kopyalarsaniz, galeride gozukmez.

ozer_ozturk1984

Üye
handy photosafe programını yükle.ama sadece foto şifrelersin.fexplorer bile açmıyo ordakileri.

Exalans

Exalans

Üye
dostum uğraşma bak istediğin dosyaları tek klasörde topla o klasörüde al d içinde biyere at resimlerin içinde olmazsa galeride göremez lazım olunca tekrar yerine kes yapıştır

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Fexplorer 1.16 vr kullan properties den özelliklerini silinemez gizli falan yapabiliyorsun

C3L3B1

Üye
cok saolun bende de aynı problem wardı artık kurtuldum tesekkurler..

sekolee

Üye
kardes programsız yapabılırsın system icındekı data da olan mg2 klasorunun ıcıne yenı bı klasor ac v hepsını buraya tası bende oldu kendım ogrendım kıb by vırus

mekan_21

Üye
smart guard diye bir porgram var onu indir kulan

3rq4n

Üye
sana tek önerim advanced device locks ben zamanında buldum şimdi bulamıorum ama bunu ara ve eğer bulamazsan ben sana upload yapmaya çalışırım emin ol :)

shefko

Üye
shish alo orasi kach 0 on dort mu canim:)advanced device lock kullan sence de :)full`un full`u

nevsahin

Üye
arkadaşlar fexplorer programı ile e de system klasörünğn içine herhangibir klasör oluşturun ve dosyalarınızı oraya atın
system klasöru zaren galeride gözükmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt