6630 (2 şarj aleti,2 batarya 3 kapa) çok temiz (resim ve video) MUTLAKA BAK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
    Konu Sahibi
6630 (2 şarj aleti,2 batarya 3 kapa) çok temiz (resim ve video) MUTLAKA BAK

Kendim 0 aldım hala kullanıoyrum kesinlikle hiçbir sorunu yoktur... Ürünü gönderirken yanında 2 adat orjinal NOKİA bataryası gönderiyorum isterseniz nokia sitesinden seri numarası ile kontrol edebilirsiniz... ayrıca 2 adat sarj aleti gönderiyorum biri orjinal diğeri yan sanayi ürünüdür... 512mb hafıza karti ile birlikte içindeki programlar ile gönderiyorum ayrca telefonda n72 musıc edison teması bulunmaktadır.... ayrıca 3g özelliğini desteklemektedir buyrun programla....

-FEXplorer tr: gelişmiş uygulama yöneticisi word ve metin belgelerini bu sayede açabilirsiniz.
-Winamp: Bilgısayarınızdaki gibi müziklerınızı dinleyip ekolzaylır ile daha gelişmiş seçeneklere ulaşabilirsiniz.
-Lenses: kamera programıdır sıyah beyaz negatif gece görüşü(yeşil,kırmızı) film karelerı şeklinde eğlenceli çekimler yapabilirsiniz.
-Flash: bazı oyunlar ve temaları kurmak için gerekli program.
-Sözlük:ingilizce-Türkçe / Türke ingilizce 350.000 kelime hafızalı sözlük...
-Panoman: 360 derece fotoğraf çekebileceğiniz bir program
-COOLsms: hangi telefona olursa olsun mesaj atın mesaj kendı kendıne acılacak ve okunduktan sonra kendı silinecektir. kendim bizzat kullanıyorum...
-Şifre:istedıgınız klasore şifre koyabilir değiştirebilirsiniz...
-SMS oku: smsleriniz sesli okur türkçe karakterlidir ve kısaltmaları tanıtabilirsiniz örn: slm bunu prpgrama tanıtın ve selam diye okusun...
-sms spam: sms egelleyıcıdır ıstedıgınız kısıden gelmek ıstemedıgınız mesajları bu prgram ıle engelleyebiilirisniz...

WİNDOWS VİSTA: telefonunuz flas prgramı sayesınde mauselı duvar kagıtlu başlat,çalıstır. gıbı bılgısayar ozellıklerı kazanacaktır.... videosu aşagıdakı lınkten ızleyebilirsiniz...

bu tüm programlar fulldur ve sorunsuzca calısmaktadır....

Gönderilecekler: 2 adet orjinal nokia bataryası,2 adet biri orjınal diğeri yan sanayi sarj aleti,512mb hafıza kartı,kulaklık,3 adet kapak(gri,siyah,lacivert) ve süper programlar...

fiyat:90 lira olum takas olunabilir....

emre_ergin

Üye
n99 var temiz takas yapalım

cih123an

Üye
bende E250 var garantisi 7-8 ay falan var takas yapalım istersen

emre_kalay

emre_kalay

Üye
bende n97 var takas yapalım:D:D:D.D.D:DD:.Dd..Dd.dd.

aLone

aLone

Üye
90 lira çok bence ben 50 verseler satcam bizim burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt