6600 Yardim Edin Zor Durumdayim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asepsi

asepsi

Üye
    Konu Sahibi
6600 Yardim Edin Zor Durumdayim
arkadaşlar elimde nokia 6600 5.53 verciyonunda bir telefon var.. menüde dolaşıyordum ki telefonun ekranı bembeyaz oldu ve sonra kapandı.. biraz bekledim açmayı denedim açılmıyor.. şöyle ki mavi renkteki açılışta çıkan nokia yazısı ekrana geliyor bir kaç saniye sonra kayboluyor ve bu şekilde 2-3 defa tekrarlanıyor.. sonra telefon tekrar kapanıyor.. bazen telefon açılıyor pini giriyorum telefon tam kullanılır hale gelecekken tekrar kapanıyor.. hafıza kartını çıkarttım denedim olmadı, başka hafıza kartı taktım olmadı! lütfen yardımcı olun memleketten uzakta öğrenci olduğum için telefon sürekli lazım oluyor.. şimdiden sonsuz teşekkürler:agla:agla:agla

--------------- Ekleme ---------------

bu arada konuyu yanlış yere açmışım şimdi fark ettim taşıma imkanımız yok mu?

• Beğen
Tepkiler: hacihalla

Ozan

Ozan

Admin
Sizin sorununuzu Hard Format çözecektir.
Aşağıdaki linkte Hard Format kısmını okuyun ve uygulayın
4 tuşa aynı anda basacaksınız ve telefonu öyle açacaksınız (!)
Symbian Telefonlarına Format Atmak

Bu arada konu taşındı

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
evet format tek çare:(

asepsi

asepsi

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun hard format işi çözdü.. sağolun yardımınız için "negative" ve "çilekeş" ikinize de ayrı ayrı teşekkürler..:oke:

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Allah razı olsun hard format işi çözdü.. sağolun yardımınız için "negative" ve "çilekeş" ikinize de ayrı ayrı teşekkürler..:oke:

Tekrar benzer bir problemle karşılaşmadan seni uyarayım;
Bu menüde gezerken aniden sistemin bloke olması durumu tamamen telefon son açılışından sonra yüklenmiş hatalı bir pronun menüdeki hatalı aif dosyasından kaynaklanır
Yani pro her ne zaman yüklenmişse o an zarar vermeyebilir ama tabi durum farklı da olabilir
Sen farkına varmadan virüs girdiyse tam sen menüde dolaşırken devreye girip sisteme ait önemli bir dosyaya yapışmış olabilir(ki bu durumda tel o dosyayı göremeyince menüde görüntüleyemez bu da aynı işlemi saniyede sayısız defa tekrar edip çökmesine neden olur
Dolayısıyle açmak istediğinde de tel menü ikonlarını yada gerekli dosyayı sağlıklı bir şekilde olusturamadığı için kafayı yer
Önlem; Aktif bir antivirüs, bilinmeyen proları tele yüklememek
Saygılar

Mobile hacker orhan

asepsi

asepsi

Üye
    Konu Sahibi
tamam "secondert" arkadaşım sağolasın.. şimdi bende bir antivirus var ama sanırım pek işe yaramıyor ismi "zeon av".. bana tavsiye edebileceğin bir antivirus programı varsa ben onu yükleyeyim.. şimdiye kadar bir kaç tane farklı antivirus denedim ama bir sonuca varamadım..

bir de bu arada bazı proları özellikle pisiloc prolarını bir türlü telefondan kaldıramıyorum. menüden kalkıyor ama telefonun yöneticisine geldiğimde hala orda sırıtıyor pro. kaldırmak için işlem yapıyorum fakat kaldırıldı gibi göstermesine rağmen aynı duruyor. sanırım bu telefonu elden çıkarmalıyım şuna bak bi ton problem var.:vur. power mp3 programını da kullanamıyorum diğer mp3 programlarını çalıştırmasına rağmen bunu çalıştırmıyor. hafıza dolu bazı ögeleri sili diyor. halbuki 80mb boş yer var..:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

delgado7508

Üye
format atarken şarjım bitti yarım kaldı şimdi teli açarken telefon açılması hatalı satıcınıza baş vurun diyo ne yapmalıyım:??

saxon

Üye
Telfonu uzman bir telefoncuya götürerek versiyon attırmalısın bunu sen kendin pc den yapmazsın.Telefoncudaki özel kablolar ile oluyor o işlem.

@bdu££@#

@bdu££@#

Üye
bana kalırsa temassızlık var araya kağıt koyarak halledebilirsin

heackear

Üye
arkadaşım benimde 6600 var ben kaspersky mobil kullanıyorum şimdiye kadar hiç virüs bulaşmadı yüzlerce programda yükledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt