6600 Tam Ekran Tv İzlemek İstiyorum (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

muti000

Üye
    Konu Sahibi
6600 Tam Ekran Tv İzlemek İstiyorum (yardım)
arkadaşlar tam ekran tv izlemem için yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: zaferc18

Ozan

Ozan

Admin
Nokia 6300 de bu mümkün değil ( profilinizde telefon bilgisi olarak nokia 6300 olarak düşünürsek )

gokhan2323

Üye
kardeş mümkün değil

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sanırım 6600'da hiç TV izleyemiyoruz.

generalfb

Üye
var ama bizim eşşekelr bilmiyor

murat şeker

Üye
var :D ama benim bildiğim telsin (vodafone) hattınızdan müşteri hizmetlerini arıyorsun ve ordan bir temsilci çıkıyor diyorsun işte ben tv izlemek istiyorum size ayarlar atılıyor ve kaydederek iziliyorsunuz ayrıca ben yaptım çalıştı ama çözünürlük z düşük kontür yemiyodu ben açtığımda ama şimdiyi bilmem artık vodafoneler denesin işinize yarar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Vodafone'daki durumda da tam ekran izlenmiyor ama 10-11 adet tv kanalı düşük çözünürlükte de olsa izleyebiliyorsunuz. :oke:

g4ng4ster

Üye
ABI CAMVORDERDEN FALAN BEN COK DENEDIM AMA WALLA BI TURLU YAPAMADIM GALIBA IMKANI Yq

erolsinangs

Üye
baba bnde 8 aydır arıyorum ama bulamıyorum

death_good_12

Üye
abiler vodofonda mvs paketi var mms ayarlarını yaptıktan sonra mvs ayarlarını yapıyonuz 2 yıl önce ücretsiz bir kampanyaydı ama şimdi ne oldu bilmiyom kaliteye gelince iğrenc 6600 video kalitesinde =176*144 ama eğer tv isteyen varsa analog tv özellikli telefonlar var

--------------- Ekleme ---------------

ama eğer ki tam ekran video izlemek istiyom diyosan pv player var çok kullanışlı

generalfb

Üye
6600 tv izlenir ama vodafone hatta

jokerss

Üye
kardes dvx playeri dene tam ekran seyredirsin.. hımm yada cetv pro oki

AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
20 liralık telefon bide tvsimi olacak şükredin symbianı var

s60 king

s60 king

Üye
live tv programı da var onu da tavsiye ederim tam ekran açılıyor ama kontör lazım arkadaşlar

xosmanxx

Üye
ya kaç kaça gönderecezz

usheryeah111

Üye
arkadasım ben ızledım tam ekran tv .bu da core player ile basardım ben buldum bunu .kanalın gercek url sını koplalarsın core player da url ac dersın we de aynısını yazarsın izlersın tabı mobil tv ye uye olduysan .ınternettekı coğu wıdeoyu bu sekılde de ızleyebılırsın arkadasımmm

resulginda

Üye
mvs ayarlarını nasıl yapıyoruz ayarları koyarmısınız buraya

lozan123

lozan123

Üye
Vodafone MVS Hakkında Bilgi İçin Tıklayın

Üst Alt