6600 Da Mp3 Leri Zil Sesi Yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

draqkin

Üye
    Konu Sahibi
6600 Da Mp3 Leri Zil Sesi Yapmak
Bunun için birkaç başlık gördüma ama hiç biri tam çözüm olmadı, çoğunlukla ogg ye çevirmemi öneriyorlar ama ben mp3 yolunu da öğrenmek istiyorum.
Bir topic te plugin vardı ama oda megauploadda alamıyorum ordan.Tekrardan linki verilebilirse (tercihan rapid) sevinirim

Zero

Zero

Üye

novemberpasaboy

Üye
ya beyler biri ban aallah aşkına yardımcı olsun şu 6600 larda mp3 leri zilsesi yapma programını ya [email protected] mailine göndrsin yada link i yenilesin mümkünse download olsun

mkralkobra73

Üye
şu programı bi de ([email protected]) a atabilirmisiniz arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

şimdiden teşekkürlrr daha gelmedi ama

serhat_keskin

Üye
kimse yok mu yaw
6600 da mp3 leri zilsesi yapamıyorum yardımcı olmak istiyen varmi
[email protected]

baran_2134

Üye
yaw kardeş link çıkmıyor bi zahmet msn me gönderirmisin lütfen [email protected]:(

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Arkadaşlar Program paylaşımı bölümünde var
Müzik programlarında
Link vermiyorum Arama butonunun kullanımını teşvik etmek amacıyla
Saygılar

45_yusuf_45

Üye
yaa 6600 ım var mp3 leri zil sesi yapmak istiyorum programını bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürlermsn adresim; [email protected] dur eyer yardım edecek bir hayır sever varsa lütfen bana ulaşsın

KRAL74

Üye
benden size tüyolar ben yaptim fexplorer proğramıdır bu puroğamı bulup kuracaksın ve bu proğramı açınca inbox türkçesiyle mesajlara geleceksin kopyalayip E diskine (hafiza Karti) na atacaksin bu kadar basit Msn den yardım edebilirim ben denedim uğraştım oldu 6600 uzmanı olarak :)

--------------- Ekleme ---------------

[email protected] msn adresim

hayaletkral1451

Üye
cokk tesekkür ederim elinize salık

srnagora

Üye
hiç bişi anlamadım

sahsat

Üye
Once bir mp3 player ile mp3wmaogg codec(yani mp3'ü zil sesi yapan program) yukle teline.Ama her mp3 zil sesi olmuyor.her mp3'u zil sesi yapmak istiyorsan asagıdakini tek tek uygula.
Kardes mp3'ü önce bilgisayarda winampta aç. parça pc de çalsın. winampta çalan parça adının üzerine fareyle sag tıklayıp View file info secenegini sec. Basic info seceneginde Auto-Tag diye bir tus goreceksin,ona fareyle sol tıkla. sonrada OK tusuna bas. isin bitti. sonra o parcayı telefonuna yolla. çatır çatır zil sesi olacaktır.
umarım yardımcı olmusumdur.

realyilmaz

Üye
saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt