6600 da internetten video izleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
222112

222112

Üye
benim bilgiler doğrudur kardeş zaten ... Ucbrowser den pc modda girersen görürsün bilgilerimi ... Sürekli aynı ifade yapman dikkatimi bile çekmemişti sen diyene kadar :) ... Bende mobildeyim ama istersen başka ifadede koyuluyor operadan pc modunda ... Ve son bırşey sakin ol ve muhalefet olmaya çalışma kanki :p

Tamam kanksy Benim paket 100mb ayda 3TL avea. Pc modda mb çabuk bitiyor. Paket genelde 15 gün demiyor. Olur bundan sonra muhalefet değil iktidar olacam XXD :D Küs değiliz değil mi artık :D zaten küs değildik de

Ayk02ut

Üye
    Konu Sahibi
Biraderlerim bu konunun altında konuşulacak konu mu konuştuğunuz :)

Ayk02ut

Üye
    Konu Sahibi
:) :)

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
Şükür anlaştılar bu arada en iyi dosya yönetici x-plore deilmi

yunus5055

yunus5055

Üye
Yok yok FExplorer. Bi de Yunus'a soralım bakalım ne diyecek :) :D Şaka şaka X-plore en iyisi :)

hahaha :p :) ... ben fileman diyorum :p ... Tabiki xplore kardeş ... 1.22 den bu yana xplore kullanıyorum ...

---------- Eklendi @ 23:03:40 ---------- Yazıldı @ 23:02:12 ----------

Biraderlerim bu konunun altında konuşulacak konu mu konuştuğunuz :)

dostluğun ve kardeşliğin yeri ve zamanı olmaz :p

222112

222112

Üye
hahaha :p :) ... ben fileman diyorum :p ... Tabiki xplore kardeş ... 1.22 den bu yana xplore kullanıyorum ...

---------- Eklendi @ 23:03:40 ---------- Yazıldı @ 23:02:12 ----------

dostluğun ve kardeşliğin yeri ve zamanı olmaz :p

Evet havada karada suda. Her zaman ve her yerde. (Maxicep dahil :D )

İhsanbaba15

İhsanbaba15

Üye
Arkadaşim yuklemen greken sadece cora player ben onu indirdim biraz zarari var ama guzel sana tavsiye ederim :d

ankaralim00

ankaralim00

Üye
EN GÜZELİ İNDİRMEK:örneğin m.youtube.com yazan adresin başındaki m. siliyoruz ss koyuyoruz istediğin formatta indir.yani ssyoutube.com oluyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt