eyvallah birader3g yok dostum 6600 da ... Verim alamazsın ... Sadece gece 3 ile 5 arası biraz daha net hızlı olur .. Dene bi kere ...
... 6600 dan tek eksiği kızılötesi yok o yüzden tv kumandası yapamıyorsun ...N72 nin 3g si yok ona hiç yaklaşma bile ... N70 al gayet memnun kalirsin ... 6600 dan n70 se geçince tel çok hızlı gelecektir emin ol... 6600 dan tek eksiği kızılötesi yok o yüzden tv kumandası yapamıyorsun ...
---------- Eklendi @ 08:08:51 ---------- Yazıldı @ 08:02:22 ----------
Yani sözün kısası biran önce N70 almaya bak ... Ram 1.7 , işlemci hız 220 mhz ... 65k renk ... Yani ngage nin colorfixlerini çalıştırır ...

Orjinal web tarayıcısı cache dosyalarınıda oraya kaydediyor .. Ggttheme programı tema taslak dosyalarını oraya kaydediyor ... ve o bellek dolarsa tel kendini resler ... Ayrıca dediğin 32 mb ram derken freemde gözüken rami kastediyorsan ... Benimkinde 53.00 mb gözüküyor ... 33.56 ile çalışıyor ... Sanırım işin püf noktalarını biliyorum![]()

Yok dostum küçümsemiyorum sadece arkadaş freemem 53mb falan diyo bunların 1.7 megabayt ile ne ilgisi olduğunu anlayamadım. Püf noktalarının da 1.7 megabaytla ne ilgisi olduğunu anlayamadım ?
... Freemem de görünen ve D/ var ışte ... Freememde zaten 53 mb kapasite gösterir o orjinal olan boyutu ... Benim dediğim o kadar dosya olmasına rağmen tel 33 mb ile çalışıyor gösteriyo ... Bak bakalım uygulamaları kapatınca seninki kaç gösterecek ... ( hafıza boşalt yapmadan! ) ... Sadece sıkıştır yaparak ...Arkadaşım zaten ben o püf nokta olayını 1.7 için söylemedim ... 1.7 teldeki orjinal parçadir ... Senin dediğin 32 mb ram nerde yazıyo acaba... Freemem de görünen ve D/ var ışte ... Freememde zaten 53 mb kapasite gösterir o orjinal olan boyutu ... Benim dediğim o kadar dosya olmasına rağmen tel 33 mb ile çalışıyor gösteriyo ... Bak bakalım uygulamaları kapatınca seninki kaç gösterecek ... ( hafıza boşalt yapmadan! ) ... Sadece sıkıştır yaparak ...
Bana rütbende yükselmen için mesaj sayısını arttırmak için boş boş mesaj yazıyorsun gibi geliyor.
Yanlış mıyım?Herkesle anlaşıyoruzda senle niye anlaşamıyoruzki bizsorun ne kardeş ?
![]()

ya da
işareti koyuyorum bu adam başka işaret bilimyo mu diyebilirsiniz mobilciyim ve başka işaret bilimyorum
)

N72 nin 3g si yok ona hiç yaklaşma bile ... N70 al gayet memnun kalirsin ... 6600 dan n70 se geçince tel çok hızlı gelecektir emin ol... 6600 dan tek eksiği kızılötesi yok o yüzden tv kumandası yapamıyorsun ...
---------- Eklendi @ 08:08:51 ---------- Yazıldı @ 08:02:22 ----------
Yani sözün kısası biran önce N70 almaya bak ... Ram 1.7 , işlemci hız 220 mhz ... 65k renk ... Yani ngage nin colorfixlerini çalıştırır ...

Benim de 6600 vardı bir aralar. Şimdi N70'im var. 6600 videoları kesik kesik oynatır. Bazen de sesi çıkmaz. Core Player dene bi. Ben denemedim ama belki sonuç alabilirsin.
---------- Eklendi @ 07:00:18 ---------- Yazıldı @ 06:51:40 ----------
Dostum bütçen yetiyorsa N70 alabilirsin. N72 N90 gibileri fiyatı ne kadar bilmiyorum ama onları da deneyebilirsin. N70'i 100 'ye almıştım. Bir arkadaşım 80 'ye aldığını söylüyordu. Bir dene istersen.

Bilmiyorum dostum yaa forumdan daha hiç anlaşamadığım çıkmadı ama senle nedense anlaşamadık XD Sorun kimde ben de bilmiyorum.
---------- Eklendi @ 19:07:28 ---------- Yazıldı @ 19:03:03 ----------
Tamam kardeş kavga etmeyelim bundan sonra kardeş kardeş geçinelim
(Sürekli yaya da
işareti koyuyorum bu adam başka işaret bilimyo mu diyebilirsiniz mobilciyim ve başka işaret bilimyorum
)
Şu ölümlü dünyada niye birbirimizi uzuyoruz ki günler sayıyla nasıl olsa parayla değil
---------- Eklendi @ 19:09:03 ---------- Yazıldı @ 19:07:28 ----------
Dost sen nerelisin bu arada?
Bir yanlışım varsa hatam varsa affet kardeş. Hatalıysam çaldır kapat 0554*******![]()
... Bende mobildeyim ama istersen başka ifadede koyuluyor operadan pc modunda ... Ve son bırşey sakin ol ve muhalefet olmaya çalışma kanki