*x-plore da güncelleme yapmadan da programı kullanabilirsiniz... ben hala 1.22 yi kullanıyorum update isteğinde bulunuyor hayır diyorum,geçiyorum,,,eğer açılmıyorsa da saat/tarih ayarlarından tarihi değişitirip girebilirsin,yani 2oo8 olarak yılı değiştir,programı sorunsuzca kullanabilirsin...
*Eğer normal telefon üzerinden yollayacaksanız dosyaları veya herhangi bir şekilde farklı bir dosya yöneticisi kullanacaksanız uzantısının ismini değiştirip yollamanız gerekiyor,yani ".sis" veya ".jar" olan uzantıyı ".si" veya ".ja" yapıp yollayabilirsiniz...
*Ayrıca gene sis veya jar dosyalarını hatta kurulmuş ola uygulamaları BT ile paylaşma imkanı sağlayabiliyorsun,yalnız 66oo da program çalışıyor mu bilmiyorum ama sanırım ismi instant me idi... google da programı arat bakalım sonuç alıncak mı?
*Ayrıca tam hatırlayamıyorum ama 66oo da böyle bir özellik var mı yok mu bilemicem, uygulama yöneticisinden kurulmuş olan dosyayı BT ile yollayabiliyorsunuz, uygulamaya gidip seçenek/gönder/BT ile yolunu izlemen yeterli,ama dediğim gibi 6630 dan itibaren bu özellik koyulmuş olabilir,66oo da yoksa kusura baqma...