6540 Dan Mesaj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkwolf

darkwolf

Üye
    Konu Sahibi
6540 Dan Mesaj
ya millet bana 6540 dan alttaki mesaj geldi Acaba doğru mu yoksa bi ali cengiz oyunu mu war? Siz ne dersiniz?
"ONAY YAZIP 6540'A SMS GONDERIN, BIR DEFAYA MAHSUS BAKIYENIZDEN 100 KONTOR DUSULEREK,24 KASIM 29 ARALIK 1005 TARIHLARI ARASINDA HER GUN 100 SMS KAZANIN. DETAYLAR 4440542'DE"

helper007

helper007

Üye
Hangi operatör

darkwolf

darkwolf

Üye
    Konu Sahibi
telsim kontorlu hat

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
ara bir sor operatörüne 4440542

helper007

helper007

Üye
Telsimse bilemem

darkwolf

darkwolf

Üye
    Konu Sahibi
bugun bi kac arkadasa daha gelmiş aynı msj we onlar da cepshop a gıdıp sormuslar oradakı adam soyle demıs "ewet bu kampanya dogru 1 ay boyunca hergun 100sms gelır fakat bu smsler geldıgı gun ıcındır yanı ertesı gune dewretmez" demiş
sizce bu kampanyaya katılayım mı?

slayerbyslaysatan2

Üye
eger günde bayaa msj gönderirim diyosan bence üye ol msj banada geldi ben katıldım

darkwolf

darkwolf

Üye
    Konu Sahibi
agalar uye oldum beyaw. Cok kıyak ıs wallaha. Yolla yolla bıtmıyo ıstegıdın uzunlukta ıstedıgın kadar yurtıcı yurtdısı heryere atıyom. Tavsıye ederım

Caine

Caine

Üye
aynısı banada geldi ama bende zaten surekli bedava msj oluyor gerek duymadım. zaten avea hattımdaki msjlar siliniyor kullanamadım diye halbuki günde 50 e yakın msj atarım cidden telsim kullanıcıları için çok kıyak bir kampanya ama 31 aralığa kadar geçerli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...