6500s İle İlgili Sorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
6500s İle İlgili Sorum
Arkadaşımda 6500 war arada bi aliyorum ( sim karltarı deisiyoruz ) oyun falan atiyorumda arkadaşımda bende bitürlü çözemedik eğer duvar kağıdı hafıza kartından bi resimse , arka kapağı çıkarttıkmı resim gidiyor ? Neden olabilir ? telefondamı sorun war yoksa genelmi genelse neden böyle ?

Cevap vericeklere şimdiden teşekkürler :oke:

ask_71

Üye
Kapak açıldığında kart i çıkmış olarak gördüğü için telefon ekrandaki resim ve kartta olan melodi ler bile değişir bu genel bir şeydir korkmayın tel de birşey yok

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

fredom34

Üye
hepsi aynı şekilde oluyor

rankblood

rankblood

Üye
6500 azcık yoklarsan kapaktaki küçük çıkıntıyı farkedersin o çıkıntı kartın yanındaki minik mandala basıyor
kapağı çıkarınca kartı görmüyor

arbekey

Üye
herkeze selam arkadaşlar bendede 6500 s var hafıza kartında olan bilgileri kabul etmiyor yani hafıza kartından bir tema veya bir melodi seçimi yapıyorum kısa bir süre sonra seçmiş olduğum tema ekrandan kayboluyor ekran bembayaz oluyor vede seçmiş olduğum melodi nokianın klasik melodisine dönüyor kısacası harici bellekteki bilgileri anımsamıyor bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim

noreply.cinar

Üye
aynı sorun bende de oldu orjinal ve garantili olduğu için servis arka kapağı değiştirdi sorn kalmadı ama ben cihazdan sogudum şimdi tabi ki

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşların dediqi hafıza kartını tutan mandal kapakla temas ediyor eğer kapakta sorun varsa hafıza kartınıda tanımayabilir o yüzdende hafıza kartındaki veriler kayboluyor olabilir

reflexs

Üye
Ben de 6500S Kullanıcısıyım... Arka Kapak dizaynı çok saçma olmuş, kapağı açınca hafıza kartını okumuyor ve geri taktığınızda da ekran,zil sesi vs. geri gelmiyor... Kapakla temas eden noktaya dikkat ediniz ama sakın oynamayın benim gibi...:) kırarsanız 40 TL karşılığında eski haline geri döner, tüm arka mekanik kısım değişir... Ona göre :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...