arkadaşım aynı sorun bende de vardı. hem konuşma hoparlörü hemde normal hoparlöründen ses çok az geliyordu. hoparlörleri değiştirddim sesler düzeldi. bir gün sonra dışa ses veren hoparlör yine kısıldı. dün akşam geri verdim adam dedi yine patlamış. çapak gitmş. az önce aldım telefnu ses şimdi iyi. bu sefer çift koruyucu koydu hoparlöre. bakalım ne olucak. belki sennin ki de patlamştır bir baktır
Ses çubuğu en üst seviyede ekolayzer ayarıda sadece müzik sesini arttırıyor. Bu teli kullanan arkadaşlar sesi net duyuyorlar mı acaba telle konuşurken ?
Bende de aynı telefon var ve bende konuşurken sesi az alıyorum. Mzik dinlerken ya da hoparlörü açtığımda normal ama sadece telefonda konuşurken ses çok az geliyor. Bende aynı sıkınıtıyı yaşıyorum. Sen çözümünü buldun mu, yoksa telefonu satcam
Arkadaşlar konuyu hortlatacagım herhalde ama benimde 6500c yi bugün güncelleme yaptım.Güncelledikten sonra arama yaptım karşımdakinin sesi duyulmayacak kadar azdı :S Sorun yazılımsal mı acaba ?Yere felanda düşmedi telefon ?Ekolayzır ayarlarını yaptım ama çözüm olmadı.Teşekkür ederim