6500 slıde sahipleri buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
6500 slıde sahipleri buraya...
arkadaslar 6500 s sahıplerı buraya burada toplanalım bırbırımıse bılgı alıs werısınde bulunalım

--------------- Ekleme ---------------

[email protected] [email protected] msn adreslerım her turlu konuda yardımcı olurum elımden geldıgınce oyun teme bulunur bı suru ama lınk yok ıste msn den atarım ısteyen arkadas olursa

[email protected] [email protected] msn adreslerım her turlu konuda yardımcı olurum elımden geldıgınce oyun teme bulunur bı suru ama lınk yok ıste msn den atarım ısteyen arkadas olursa

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
ıcın cep harıta gprs baglantısıda ıstemıyo buyrun arkadaslar........

POYRAZ_9999

Üye
Benim sorun hoparlörde ses gelmiyor .kulaklığı takınca ses var .hoparlör bozuk değil eminim patlakda değil.aynı sorun vardı kendilinden düzeldi donanım sorunu olabilirmi ne yaepmam gerek

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
Benim sorun hoparlörde ses gelmiyor .kulaklığı takınca ses var .hoparlör bozuk değil eminim patlakda değil.aynı sorun vardı kendilinden düzeldi donanım sorunu olabilirmi ne yaepmam gerek
.......................................................................................................................
Eğer telefonunuz sürekli sistem hataları veriyorsa, istem dışı kapanıp açılıyorsa, yüklemiş olduğunuz uygulamalar normal dışı çalışıyor yada hiç çalışmıyorsa vs.. Telefonunuza soft format atarak telefonunuzu ilk aldığınız zaman ki ayarlara geri çevirebilirsiniz. Soft format fabrika ayarlarına dön gibi değildir. Fabrika ayarlarına dön yapıldığında sadece profiller orjinal ayarlara dönmektedir. Ancak format attığınızda telefonunuzun hafızasındaki herşey silinecek. Telefon defteri, mesajlar, erişim noktaları...

Format Yöntemi: Telefon açık iken *#7370# yazın. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır......bunu bı dene arkadasım buda olmassa yenı surum yuklerız..

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
kardesım neerdesın nereye kayboldun helledebıldın mı

burakgun

Üye
yha arkadaşlar nokia 6500 slide ye uygun temalar lazım arıyorum arkadaşlar lütfen bulursanız söyleyin.

Laz¥

Laz¥

Üye
Bu sitedeki s40 java uygulama oyun kategorisine gir orada temalar var oradaki tüm temaları kullanabilirsin

Akreep35

Akreep35

Üye
Arkadaşlar 6500 SLİDE bu telefonun ön kamerası nasıl çalışıyor bilgisi olan varsa sevinirim

Laz¥

Laz¥

Üye
Sadece 3g video görüşmelerinde çalıştırabilirsin

yunus_izmir

Üye
arkadaşlar selam 6500 slide için msn varsa sağlam bi link paylaşımınız için şimdiden tşk

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
yha arkadaşlar nokia 6500 slide ye uygun temalar lazım arıyorum arkadaşlar lütfen bulursanız söyleyin.
ben sana tema yapayım kardesım ne ıstersen senın kendı fotolarından bıle yapıwerırım ..bu adrese gell burdan bulursun ..bak benım sayfamda bu...

arkadaşlar selam 6500 slide için msn varsa sağlam bi link paylaşımınız için şimdiden tşk
ebddy dıe bı puro var bırde kanka sn ben ıkısınden bırını secmenı tavsıye ederım ben kullanıyorum forumda ara bulursun....:oke::box

ogulen

Üye
ıcın cep harıta gprs baglantısıda ıstemıyo buyrun arkadaslar........

eyvallah kardeş yükledim çalışıyor ama ayrıntı yok sadece il il gösteriyor yakınlaştıramıyorum...

Yigit315

Yigit315

Üye
Kardeş biz senle İletişimi koparmayalım ya:D

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş biz senle İletişimi koparmayalım ya:D
neden kardesım koparmayalım tabı kı msn adreslerım falanda wardı buralarda ama ıstersen eklersın yoksa saten ben de hep buralardayımm....

habibti

Üye
bence 6500 desteklemiyo bende denedim ama olmadı

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
bkspecial

bkspecial

Üye
benım telefonum ise galeriye girince resimler ve muzıklerde donma yapıyor

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
benım telefonum ise galeriye girince resimler ve muzıklerde donma yapıyor
.................................................. .................................................. ...................
Eğer telefonunuz sürekli sistem hataları veriyorsa, istem dışı kapanıp açılıyorsa, yüklemiş olduğunuz uygulamalar normal dışı çalışıyor yada hiç çalışmıyorsa vs.. Telefonunuza soft format atarak telefonunuzu ilk aldığınız zaman ki ayarlara geri çevirebilirsiniz. Soft format fabrika ayarlarına dön gibi değildir. Fabrika ayarlarına dön yapıldığında sadece profiller orjinal ayarlara dönmektedir. Ancak format attığınızda telefonunuzun hafızasındaki herşey silinecek. Telefon defteri, mesajlar, erişim noktaları...

Format Yöntemi: Telefon açık iken *#7370# yazın. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır......

duman18x

duman18x

Üye
slm arkadaşlar benm tel de 6500 s benim sorunumda telefonda hiç şebeke yok acaba neyde sorun var şimdiden teşekkürler

lütfen biri yardımcı olsun bekliyorummm