6500 slıde sahipleri buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

semati

semati

Üye
Özgürcan kardeşim senin bilgi hazinene güvenerek bir sorunumu dile getiricem..6500 slide'im durup dururken çöktü..yani akşam yatmadan önce teli kapatıp yattım..fakat sabah kalktığımda teli açamadım..yani açma/kapama tuşuna basınca ilk açılış ekranı geliyor NOKIA yazısı çıkıyor fakat daha sonra ekran karararak ve titreyerek tekrar kapanıyor..telefonun arızası ne olabilir?ne yapmam gerekiyor? ayrıca ben bitlis tatvanda görev yaptığım için burdaki tamirci bilgisini ne bilyor ne de güveniyorum..o yüzden uzmn bir kişi olarak senden yardım diliyorum..acaba yazılımmı çökmüştür? eğer öyleyse nasıl yükleyebilirim? bilgisayara takınca da görünmüyor çünkü hiç açılmıyor telefon..acil yardım bekliyorum özgürcan kardeşim..teşekkürler...

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş biz senle İletişimi koparmayalım ya:D
hocam duyduguma gore ıslamı puro arıyormussun al benden sana bı kıyak daha...:naughty: burda ıslamı hankı puroyu arasan bulursun kolay gelsın e artık bı tak cok gormessın heralde demı :hmmm

sagocuibo

Üye
ya arkadaşlar güvenlik şifresini unuttum nasıl kırabilirim

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi

djburakabcd

Üye
bana oyunla tema lazım bi link lütfen

hepiciburda

Üye
yhaa özgürcan arkdaşım ben senin dedigin gibi format attım hafıza kartıma şifre koydu benim hafıza kartımda şifre yoktu ne yapacam herşeyim hafıza kartımdaydı nasıl şifreyi çözecem iki deneme yaptım üçüncüyüyapmaya korkuyorum denersem kilitlenir mi lütfen acil yardım özgürcan kardeşimm :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Alicilik

Üye
Merhaba arkadaşlar ,
Bende bu aralar bir melodi duyuyorum genelde 6500 slide lardan geliyor. Hoş bir klasik müzik. Adını fln bilen biri varsa bana söyleyebilirim mi eğer mümkünü varsa rapid dışnda bir yere upload olursa daha çok sevinirim .Teşekkürler...

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
bana oyunla tema lazım bi link lütfen
oyun tema ne ıstersen war ıstersen temada yapabılırsın kendın ..... bırde ....

--------------- Ekleme ---------------

yhaa özgürcan arkdaşım ben senin dedigin gibi format attım hafıza kartıma şifre koydu benim hafıza kartımda şifre yoktu ne yapacam herşeyim hafıza kartımdaydı nasıl kodu çözecem iki deneme yaptım üçüncüyüyapmaya korkuyorum denersem kilitlenir mi lütfen acil yardım özgürcan kardeşimm :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:
arkadasım forumda ara bulursun ben bılmıyorum nasıl oluyor ...

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
yhaa özgürcan arkdaşım ben senin dedigin gibi format attım hafıza kartıma şifre koydu benim hafıza kartımda şifre yoktu ne yapacam herşeyim hafıza kartımdaydı nasıl kodu çözecem iki deneme yaptım üçüncüyüyapmaya korkuyorum denersem kilitlenir mi lütfen acil yardım özgürcan kardeşimm :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:
fak etmes kac tane gırersen gır ama benden sana ıkı tavsıye bırıncısı sıfre ya 1234 yada 12345 olmassada 0000 olabılme ıhtımalı yusek yınede olmassa forumdan ara ben gormustum bunların sıfrelerını kırma purogramını pc ye bagladıgın samanda sıfre ıstıyormu bırde onu dene olmassa..

eciribiciri

Üye
arkadaşlar 6500 slide var bende kayar kapak sesi yapmak istiyorum. nasıl yapabilirim veya sizde varsa gönderirmisiniz

maxicepizer

maxicepizer

Üye
Eski 6600 telefonumda menü tuşuna basılı tutarak, açık uygulamalar arasında (bilg'deki Alt+Tab gibi) geçiş yapabiliyordum.
Yani rehber açıkken, mesaj yazabiliyor, ve tarayıcım ile oynadığım oyun arkaplanda açık duruyordu...
6500 slide için böyle bir durum mümkün mü? yani her uygulama/özellik geçişinde bir öncekini tamamen kapatmak durumunda mıyız?

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
malesef bole bır sansn yok bu telefonda n95 lerde fslsn var bıldıgım kadarıyla...

denizkanli

Üye
özgürcan kardeşim bnm teldede konusma yaparken tamamen sessiz bir ortamda arama yapıp konusurken ses normal gelio ama dışarıda konusurken ses hem az geliyor hem az gidiyor yazılım otomatik kendini güncellio ztn son yazılımım V 10.30 RM-240 çıldırtcak bu tel beni yahu

santics_21

santics_21

Üye
kardeş benimde görüşme yaparken ses azgeliyor ama hoparlöl ii hoparlöllen konuşuyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşkler

hsyn2611

Üye
selam arkadaşlar benim bi problemim var . nokia 6500 slide kullanıyorum . telefonum yağmurda ıslandıktan sonra kapandı ve açmaya çalışıyorum fakat açılmıyor . Contact service yazısı çıkıyor . bataryayı değiştirdim ama yinede aynı şey . 2. ise bazen telefonum açılıyor son 2-3 gündür açabiliyorum fakat telefon sim kartsız açılsın mı yazıyor ve sim kart takılı değil diyor yani sim kartı görmüyor . 2-3 tne sim kart taktım ama hiçbirini okumuyor başka telefonlarda okuyor . arkadaşlarım arka kapak yamuk olduğu için ondan olabilir dediler kapak tam oturmuyodur dediler fakat hafıza kartını görüyorum sim kartı okumuyor . Lütfen yardım edin çıldırıcam ya.

OğuzcanAbi

Üye
hizmet güzell

HIZARR

Üye
herkeze slm. Benım Sorunum Telefonum (6500s) şarja taktım yattım sabah kalktım telfonu elıme alıp surgusunu açtığımda ekran kayıyor :S 5 sn bekliorum hareket tuşunu hareket ettırdığımde gene kayıyor anlamadım gitti valla. soft format denedim ( *#7370#) onda da benım bildiğim yazar yazmaz fabrika ayarlarına dönülsünmü telefon kapanıp açılıcaktır ws. ws. yazması lazım ama yazdığımda onu da sormuor. çıldırıcam fabrika ayarlarına dön dedim döndü gene aynı sanırım yazılımda bi problem var. yardımlarınız içn şimdiden tşkkrler.