6500 slıde sahipleri buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
herkeze slm. Benım Sorunum Telefonum (6500s) şarja taktım yattım sabah kalktım telfonu elıme alıp surgusunu açtığımda ekran kayıyor :S 5 sn bekliorum hareket tuşunu hareket ettırdığımde gene kayıyor anlamadım gitti valla. soft format denedim ( *#7370#) onda da benım bildiğim yazar yazmaz fabrika ayarlarına dönülsünmü telefon kapanıp açılıcaktır ws. ws. yazması lazım ama yazdığımda onu da sormuor. çıldırıcam fabrika ayarlarına dön dedim döndü gene aynı sanırım yazılımda bi problem var. yardımlarınız içn şimdiden tşkkrler.
bırde obur turlu fornat atalım ...olmassa yazılım guncellerız ekle msn den benı.... [email protected]

bypoyraz

Üye
ya arkadaşlar sesi nasıl yükseltebiliriz yardımcı olun

--------------- Ekleme ---------------

bide bende yahoo açılmıyo nasıl bulabilirim

tay042

Üye
selam arkadaşlar benim telefonda mesajları açtığımda ekran titreme yapıyor.yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar benim telefonda mesajları açtığımda ekran titreme yapıyor.yardımcı olabilirseniz sevinirim.
as nasıl tıtreme oluyor yanı tıtresımdekı gıbı mı yoksa ekranda kayma mı oluyor...format atıp denenmesı lazım once olmazsa sonra bakarızz...

genco4773

Üye
arkadaşlar yeni tlfn aldım intrenet sayfasında adope flash player istiyor tlfonum 6500 yardımlarınızı bekliyorum tşkrler

tay042

Üye
ekranda beyaz renk görünüce ekran yukarıya doğru kayıp titriyor. format attım yeni versiyon yükledim fakat cözüm olmadı.

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
ekranda beyaz renk görünüce ekran yukarıya doğru kayıp titriyor. format attım yeni versiyon yükledim fakat cözüm olmadı.
nasıl format atttın ama sekılde format wardırrr...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yeni tlfn aldım intrenet sayfasında adope flash player istiyor tlfonum 6500 yardımlarınızı bekliyorum tşkrler
vıdeo ları oynatmak ıcın degılmı
bende cok ugrastım ama bu olmuyor ıste sıtelerdekı vıdeolerı ızleyemezsın malesefff...

destan84

Üye
( *#7370#) bunu yaparak olmuyor başka nasıl yapabilirim ???

zeoş

Üye
şuan sitede olan varsa cevap yazsın acil 6500 için msn nerden indirebilirim