6500 Slide Sahipleri Buraya!!!

Sponsorlu Bağlantılar

tarik81

tarik81

Üye
nerde bu 6500 slide temaları paylaşında teşekkur edelim

ahmetsafa

Üye
beyler ya benım telefon yurtdışından geldı turkçe yapamadım nokıa ovıden gücelledım gende tr olmadı nasıl yapacam bılen varmı???????

blade0800

Üye
telefonu 2 yıldır kullanıyorum bugun telefonum dondu hiç birşey yapamıyorum tuşlar yaklaşık 6 saniye sonra cevap veriyor bu sorunu nasıl gidere bilirim

abdullaherdogan

Üye
telefonu 2 yıldır kullanıyorum bugun telefonum dondu hiç birşey yapamıyorum tuşlar yaklaşık 6 saniye sonra cevap veriyor bu sorunu nasıl gidere bilirim
Hafiza kartini cikar öyle dene. Olmadi *#7370# reset yap o da olmadi. Nokia sitesinden versiyon güncelle..

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
s.a arkadaslar.ben ilk defa nokıa tel aldım.6500 silde.lanet olsun sony ericssondan baska telefon tanımıyorum arkadas.bin pişman oldum.opera mini yi çalıştırmıyo zıkım olasıca.messenger yuklenmiyo.nokıa browser yukledim onu bile çalıştırmadı.üstelik menülerde gezinme hızı da çok yavaş.flash lite var yazıyo özelliklerinde ama buna ragmen flash video oynatmıyo.alacak arkadaslar varsa tavsiye etmiyorum.kesinlikle yaklaşmasınlar.ben modem olarak kullanılabilme özelliği oldugu için aldım.pc den nete giriyorum pc suıt üzerinden.başka da bi halta yaramıyo

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
arkadasım telfonun arka kapagındaki tırnaklar yuvadan cıktıgı anda hafıza kartı calışmıyo.yani kapak takılı deilse hafıza kartını görmüyo makina.eger ki yükledigin duvar kagıdı hafıza kartında kayıtlı ise kapak sökülünce kendi kendini sıfırlıyo.bilmem anlatabildm mi.

Cepalg

Üye
arkadasım telfonun arka kapagındaki tırnaklar yuvadan cıktıgı anda hafıza kartı calışmıyo.yani kapak takılı deilse hafıza kartını görmüyo makina.eger ki yükledigin duvar kagıdı hafıza kartında kayıtlı ise kapak sökülünce kendi kendini sıfırlıyo.bilmem anlatabildm mi.
hocam arka kapağı gerektirdikçe çıkarma illaki çıkarman gerekiyosa duvar kağıdı tema zil sesi gibi şeyleri telefon hafızasına taşı sorun olmaz eğer temassızlık yaptığı için gidiyosa arka 4 tane tırnak var onları toplu iğne ile ldı sorun biter saygılar

haylazim

Üye
slm arkadaşlar eski bi konu olduğunu biliyorum ama sorunumu çözemedim yardım ederseniz sevirim...
SORUNUM: Telefonumun akış ayarlarını yapamıyorum bundan dolayıda netteki videoları izleyemiyorum... Yardımlarınızı Bekliyorum... Şimdiden Teşekkür Ederim...
Telefonum NOKİA 6500 Slide

Üst Alt