Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6500 slide, n81, n82, n85 ,n79,n95 Aranıyorrrr!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
innocentmurder
Üye
Konu Sahibi
6500 slide, n81, n82, n85 ,n79,n95 Aranıyorrrr!!!
Yukarıdaki telefonlardan uygun Fiyata en az 7-10 ay garantili varsa alabilirim en öncelikli olark 6500 slide tercihimdir
khesahn
Üye
n 95 8gb var yurt dışından gelme kayıtlı
innocentmurder
Üye
Konu Sahibi
yurt dışı fln uğraşmak istemiyorum bn sağol ilgin için
khesahn
Üye
sende sagol
par
Üye
n85 21 mayısta aldm herseyi tam 2yıl garantili
EfsaneFenerli
Üye
arıyorsan hala n81 var elimde 22 ay garantili
tyurs
Üye
Bende 6500 slide var fiyatına 400 diyorum telefonda en ufak kılcal çizik bile yoktur.Telefonda sadece arada bir ekran kararıp geliyor ama büyütülecek bir sorun değil binde bir oluyor söylenecek bişey bile değil ama ben yinede bilin diye söylüyorum sonuçta her telefonun ufak tefek sorunları oluyor rahatsız edici bişey değil zaten eğer alıp kullanırsanız bana hak verirsiniz.Garantisi devam ediyor onpa garantili geçen sene sıfır olarak aldım.Düşünürseniz mesaj atabilirsiniz.
uurclkky
Üye
6500 slide var elimde 12 ay garantili + bluetooth kulaklık. 340 liradır fiyat. Model yükseltmesi yapacağım için satıyorum sorunsuzdur.
adrianoo
Üye
n81 garantısız temız kayıtlı 350
tolga6500
Üye
6500s var hic bir sorunu yoktur ekran kararması dahil ufak tefek cizikleri var temiz kullanılmıs bir telefon garantisi faturası var orjınal kutusunda 6-7 ay kullandım 1 seneden fazla garantısı var kulaklık sarj aletı bataryası orjin
almak istersen satarım genpa garantili...
chemist.98
Üye
n 79 var kvk nokia com garantisi 22 ay garantisi duruyor ihtiyaçtan dolayı satılık
ffatihh23
Üye
n81 var 8 ay garantili kutulu kayıtlı media marktan almıştım tertemiz 4gb hafıza kartıda mevcut ilgilenirsen özel mesaj at