6500 slide hafıza kart sorunu!(lütfen yardım edin)

Sponsorlu Bağlantılar

lostpixel

Üye
    Konu Sahibi
6500 slide hafıza kart sorunu!(lütfen yardım edin)
6500 slide telefonumda 1 gb micro SD (kingston) kart var. Dün çıkarıp tekrar taktığımda kart biçimlendirilmedi (kart biçimli değil) yazısı çıkıyor ve telefon karta girmiyor.Ne yapmam lazım lütfen yardım edin.

murat0042

Üye
hafıza kartını biçimlendir telefona takmadan format attır hafıza kartına önemli şeylerin varsa bilgisayarda yedekle daha sonra formatla

lostpixel

Üye
    Konu Sahibi
Biraz daha açar mısın formatı ve yedeklemeyi nasıl yapacağım.Teşekkürler.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
bilgisayardan kart okuyucuya tak kartı. sonra önemli verilerini yedekle ve sonra kartı formatla...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bilgisayar'dan KArt Okucuyla biçimlendir.

byrm8888

Üye

arkadaşlar linke tıklanır bir resim var ona göre hafıza kart sorunu çıkar ben kağıt koyuyorum

asu_hazal123

Üye
mrb arkadaşlar ya benim telefonum arzalı 5 defadır kvk ya gönderiyorum ama hiç bir sonuç alamadım telefon markam nokia 6500 side lütfen bana yardımcı olurmusunuz.

siverekliserkan

Üye
Benimde telefonun hafıza kartı sorunu vardı. Anında görüp görmemezlik yaparak telefonun ağırlaşmasına neden oluyordu. Arka kapağı eğe eğe bi hal oldum. Sonunda garantiye gönderdim. 1 hafta sonra herşeyi sıfır takılı olarak geldi. Şimdi çok şükür sorunsuz ve hızlı şekilde kullanıyorum. Ve hafıza kartım 2 GB ve müzik dolu. 450 tane :)

djj_muzzy

djj_muzzy

Üye
Arkadaşlar arka kapagı cıkarın kamera delıgının yannda bı kucuk tırnak var onu bıraz kaldırın sorununuz ortadan kalkacaktır.Servislerde aynısını yapıp qönderiyo :)

savasnayman

Üye
byrm8888 mükemmelsin kardeşim tşkler :D olduuuuuuuuuuuuu

feyl

Üye
aynı sorun bendede var garantili servise yolladım arka kapak değişmiş dış hapiörle değişmiş ama hafıza kartını gene okumuyor :) bu arada servisten geldikten sonra tel. deşebeke bulamama hat kesilmesi ve kulak hapörleri patladı ne bilim ne yapacam :( birde bi sorun var Merhaba arkadaşlar benim sorunum 6500 s de mesajlarım var klasör yaptım bunları pc ye atmak istiyorum saklamak adına acaba cep telimden nasıl pc ye ata bilirim bu mesajları şimdiden çok teşekkürler ilginize

kadirr_16

Üye
merhaba arkadaşlar....
6500 telefonum var yanlız hafıza kartının şifresini unuttum:S yardımcı olabilirmisiniz???

volfox1234

Üye
arkadaşlar bakın bende 6500 slide kullanıyorum kameranın yanında bi küçük demir var içeri doğru giren.. kapaktaki küçük çıkıtı bu pimi itmesi gerek hafıza kartının çalışması için... sürekli olarak hafıza kartı gelip gidiyosa... bilinki bundan kaynaklanıyodur....

sinoko05

Üye
Mrb arkadaşlar bendede 6500 slide s-1 var tlfn kameradayken beyaz ekrana dönüyor ben kapama tuşuna 3 5 kere basmadan düzelmiyor tuşa bastıktan sonrada bekleme ekranına dönüor yardım edebilirseniz sevinirim şmd den tşkrlr.

arızalı telefon

Üye
benim telefon hafıza kartı okuyo ama aç dedimmi kart biçimlenmedi diyo biçimle diyom işlem başarısız diyo nollur yardım edin:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

haylaz_7777

Üye
Arkadaşlar arka kapagı cıkarın kamera delıgının yannda bı kucuk sarı tel gıbı ıceri girmıs metal cubuk var onu cook zorlamdan kaldırın sorun cozulecektirr...

kalbimdeli

Üye
arkadaslar konuya yardımcı olmak ıstedım benımde basıma geldı bu hafıza kartı olayı arka kapakta hafıza kartını iten bir tırnak var o kırılıyormus telefoncuya göturdum onudegiştirik tak diye okudu sacma ama cidden okudu deneyın goreceksınız

mustafa asma

Üye
arkadaşlar bende br tane 6500 çn malı telefon var hafıza kartını görmüyor stok kartını sok ma dior ne yapmalıyım:allalla::allalla:

mustafa asma

Üye
:gun1:

lacces

Üye
arkadaşlar bende de aynı sorun vardı dediklerinizi yaptım şimdi kartı görüyor ancak biçimlendirme istiyor biçimlendirincede başarısız diyor lütfen yardım edin.

Üst Alt