6500 slide el feneri programı?

Sponsorlu Bağlantılar

efecan_blk

Üye
arkadaşlar 6500 slide bende aldım gayet güsel bi tel nokia n73 çok resim video vb. şeyler yüklediğinde kasar bu telefonun tek zor olan yeri pcye bağladığında hafıza kartını boza bilir ve telefonun hafızasında çok şey bulunmayacak çok kasar ve teli iyi kullanamazsın ön kamera sadece görüntülü konuşma için kullanılabilir yani istediğin zaman açamıyosun :)

--------------- Ekleme ---------------

daha deişik bilgi veya oyunlar java çalışıyo başka bana sormak istediğiniz veya sölemek isteğiniz bişi varsa yazın :) [email protected]

turkshrap123

Üye
linkle çalışalım pls....

XXPOXX

XXPOXX

Üye
Böyle bir program olmaz

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Böle Bir Program Olabileçepini Sanmıyorum.

ozan1903

Üye
arkadaslar sdc program içinde ekranı fener yapıyor tuşu. flashı el feneri olarak kullanma şansımız yokmu diğer telefonlardaki gibi..

oflu250

oflu250

Üye
arkadaş cepinfo diye bi program var onda tüm önemli tel kodları numaraları acilteller banka ,havayolu şirketleri ,gibi önemli tel kodları var onda son sçenek elfeneri diyo basıyon ekran sürekli bembeyaz bi ışık oluyo floresan gibi aydınlatıyo bilmem işini görürmü başka bildiğim yok java olarak

djmert50

Üye
harbiden çooook sağol çok lazımdı

YuRTcU

YuRTcU

Üye
arkadaslar bu program 5610da calısmıyo

asikurt42

Üye
ya kardeş error diyor indirmiyor

dastar77

Üye
tesekkürler

C1n4L1

Üye
yaw al bi el feneri bantla üstüne al sana elfenerli 6500 :D

herdprens

Üye
ben internetten buldum googleye yaz belki bulursun

WOLKER69

Üye
hahaha

yakreb1907

Üye
saol

babagazi

babagazi

Üye
iyi haberlerinizi bekliyoz beyler inşallah bulursunuz kolay gelsin

reiskooo

Üye
dostum indirdim telefonada attım sanırım fener 6 oluyor 6 ya bastım flas yanmadı blink falanda yaptım yinede yanmadı?
bu Mtoolbox programı flaşı yakmıyor ekranda renkler beliriyor istediğimiz program bu değil bize flaşı sürekli yakan program lazım varsa öyle bir program paylaşırsanız sevinirim. bende araştırıyorum bulduğumda sizinle paylaşırım..

Tşk..

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
arkadaslar benım 6500 slaytı pc usb ıle gormuyor bunun ıcın yazılımı olan arkadaslar warmı ???

fıratozmus

Üye
link yok

hacker_RIO

hacker_RIO

Üye
benim bi arkadasimda vardi fener gibi kullaniyordu hemde programsiz hangi tusa bastigini bilmiyorum ama resim ceken yerden yapiyordu

cagdas__08

Üye
ya arkadaşlar slm 6500 için jar divx programı varmı acaba

Takipçi Satın Al

Üst Alt