6500 hafıza kart tanımıyorsa buraya

Sponsorlu Bağlantılar

süleyman60

Üye
selam arkadaşlar ben 6500 slide kullanan bir vatandaşım çok memnunum ama hafıza kartını takınca okuyor ama hafıza kartını biçimlendir istiyor biçimlendiriyorum ama işlem başarısız diyor sorun ne olabilir 2 ay oldu hala yapamadım fabrika ayarlarına gönderdim ama hala bişey değişmedi başka hafıza kartlarınada denedim onlardada olmadı eğer sorun telefondaysa veya karttaysa ne yapabilirim şimdiden cepalarınız için teşekkürler.
 


olcy_tzn

Üye
saol gardaş allah razı olsun az kalsın 600 tl lik telefonu taşa çarpıyodum ((daha yeni aldıydım )) sayende telefoncagız kurtuldu kırılmaktan saolasın :D:D:D:)
 

blade0800

Üye
arkadaşlar 6500 telefonum 2 yıldır kullanıyorum bugun dondu telefonum tuşlara yaklaşık 6 saniye sonra tepki veriyor ne yapmalıyım
 
sadullahh

sadullahh

Üye
sorunun bu olduğunu tahmin ettiim ama dokanmadm tele çünkü bozacağmdan korktum. yazdkılarnızı yaptım arkadaşlar şu an müzik dinliyorum ve müzik hala kesilmedi ellerinize sağlık ossun :))))))))))))
 

mrb24

Üye
allah razı olsuunn çok teşekkür ederimmm :tşk:
 

saner80

Üye
Eski bir konu ama çok güzel paylaşım. Teşekkür ederim. Kimsenin çözemediği problemimi bu konu sayesinde çözdüm. Arka kapağı biraz yamultarak tam oturmasını sağladıktan sonra, hafıza kartını okumaya başladı çihaz.
 
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
4 yıllık konuyu hortlatmışsın :(
 
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Konu iyi hortlamis. =]
 


Üst Alt