Polymath
Üye
-
Konu Sahibi
-
ekran küçük ,devir büyük ekran devri motorola atrix diyorum herzamanki gibi
Bu arada Atrix in sar degeri cok yuksek.1,47.almasin arkadasin.custom rom destegi de kotu
Sebeplerinide yazarsanız sevinirimEkran tamamdır onu söylerim onun dışında ?
- - - Eklendi - - -
aTrix in bir dezavantajı vardı neydi o ? Unuttum. Ayrıca şarjı iyi gidiyor mu ? Ray sanırım şarj konusunda iyi
Refurbished(yanlis yazdim galiba
Anladım. Kuzenimin custom rom ile uğraşacağını filan pek sanmıyorum ama sar değeri yüksekmiş. Xperia rayda yüksek sanırım ama ben SAr değerlerinin çok abartıldığını düşünüyorumAtrix in bir dezavantajı daha vardı ya Unuttum bir hatırlatınn arkadaşlar
Refurbished(yanlis yazdim galiba)olmasi
- - - Eklendi - - -
Ben bnm teli almadan once custom romlarla ugrasmam diyodum.simdi gordugum her romu kuruyorum.o da ugrasir aldiktan sonra belki
atrix çünk çift çekirdek işlemci 1gb ram 16 gb hafza 4 inc ekran daha ne olsun dezavantajı ics almayacakmış senin arkadaşınında onunla pek ilgileneceğini sanmıyorum ayrıca galaxy w alma pişman olursun telefonda kronik sorunlar var haberin olsun ısınma sorunu hafıza sorunu vs. ics de almayacak
Sorarım. Kullanmam önemli değil derse Atrixi de önereceğim ozaman. Gerçekten fiyatına göre özellikleri çok iyi.. Atrix kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim aslında. Memnunlar mı telefondan şarjından filan ?
bende xperıa ray aldım.
gayet guzel tel!!!
ekran kuçuk deyl!! gayet normal.
hiç kasma yok. kamera 8mp hd...
sarj iyi batereya 1500mah
tasarım çok iyi!!!
başka sorun olsa buyur...
ben ordan burdan duyduklarımla konuşmuyorum söylediklerimde tek bir yanlış yok resmi ics desteği yokOrdan burdan duyduklarinizlla miilleti yanlis bilgilendirmeyinics destegi yok ama cm saolsun bir suru rom var.
ben ordan burdan duyduklarımla konuşmuyorum söylediklerimde tek bir yanlış yok resmi ics desteği yok
bi kere sen kendinle çelişiyosun önce ki mesajında custom rom desteği kötü diyip burda cyanogenmod dan bahsediyosun hangisi bi karar ver kerimnoktaüçyüzotuzaltı
Bilip bilmeden konuşma atrix in custom rom desteği az dedi
bence xperıa ray özelliklerı buAtrixteki donanım mükemmel bence atrix
- - - Eklendi - - -
3.2 küçük değil mi ?
Bende 3.7 ekran var yeterli görmüyorum 3.7 yi
yazdiklarimi okuda yorum yap.bi de ss almis usenmemis
ben ordan burdan duyduklarımla konuşmuyorum söylediklerimde tek bir yanlış yok resmi ics desteği yok
bi kere sen kendinle çelişiyosun önce ki mesajında custom rom desteği kötü diyip burda cyanogenmod dan bahsediyosun hangisi bi karar ver kerimnoktaüçyüzotuzaltı
Bilip bilmeden konuşma atrix in custom rom desteği az dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?