650-700TL ye en iyi video oynatan telefon hangisi? yardim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

academi48

Üye
    Konu Sahibi
650-700TL ye en iyi video oynatan telefon hangisi? yardim.
arkadaslar bütün video formatlarını oynatan bi telefona ihtiyacım var. c6-01 avi dosyasını açmıyor, video player programları denedim ama açamadım. nokia 603 almayı düşünüyorum 603 nasıl video konusunda? yada başka bi marka var mı alabileceğim? teşekkür ederim.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
100 daha koy sony ericsson xperia neo v al çogunu açar güçlü işlemcisi olsun ekran boyutu olsun 603 le c6 01 aynı sayılır boşuna alma bence

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
100 daha koy sony ericsson xperia neo v al çogunu açar güçlü işlemcisi olsun ekran boyutu olsun 603 le c6 01 aynı sayılır boşuna alma bence

Kingmor bir kaç ay önce koyu Symbiancıydın.C6-01 harika gorunuyodu sana.Şimdi Androide geçtin ne düşünüyorsun.Nokiacıların dış dunyaya gozunu kapattığı kadar varmıymış.

academi48

Üye
    Konu Sahibi
işlemciyle alakalı bir durummuka video formatlarını desteklemesi? eğer öyleyse 603ünde işlemcisi de aynı (1ghz)

----------Eklendi @ 17:08:55 ---------- Yazıldı @ 17:08:34 ----------

işlemciyle alakalı bir durummuki video formatlarını desteklemesi? eğer öyleyse 603ünde işlemcisi de aynı (1ghz)

----------Eklendi @ 17:10:08 ---------- Yazıldı @ 17:08:55 ----------

işlemciyle alakalı bir durummuki video formatlarını desteklemesi? eğer öyleyse 603ünde işlemcisi de aynı (1ghz)

NUD

NUD

Üye
sadece cihazların desteklediği formattan çok sendeki AVI uzantılı dosyanın converter de hangi çözünürlükler kullandığı da önemli 603 AVI açıyor bende ama genelde 720p takılıyorum ben

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603 mkv, flv, mp4, xvid, avi formatlarını açar. 1280x720 maximum desteklediği çözünürlük(720p hd). Onun dışında altyazıları da başarıyla okuyabiliyor. Piyasadaki çoğu telefonun da altyazı okuyamadığını belirtmek isterim.

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
603 iyidir yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi çoğu telefonda film izlerken altyazılar hiç okunmuyor :kotu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...