650 tl ye kdr butcm var yardmm!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
650 tl ye kdr butcm var yardmm!!
oncelikle merhaba arkadaslar bn c6 01 kullanicisiym telefondan memnunum sorun ckarmadi hic ama cok sikildim hic android kullanmadm c6 01 i babama vericm ve bana bu hafta sonu telefon almaya gidecegiz ben samsung almayi dusuniyorum wave ye kara vermisken bada oldugu icin vaz gecdim ace yide pek kafama yatmadi .istedgm telefn hizli tarayicisi hizli olsun videolari acsn oyun oynamam 650 tl butcem var onerilerinizi alablrmiyim

kcsoft

kcsoft

Üye
benimde 650 bütçem vardı s advance orjinal spot aldım normal fiyatı 1000 lira olarak gözüküyor yani spot daha ucuz

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
benimde 650 bütçem vardı s advance orjinal spot aldım normal fiyatı 1000 lira olarak gözüküyor yani spot daha ucuz

spota yaklasmak istemiyorum ya :) gerekirse 50 100 koyarm

kcsoft

kcsoft

Üye
bnde oyle dusunuyorum onun ekrani tft nasl bir ekrandr bilginiz var mi gorilla glass var mi en ucuz nerdedr :)

dediğin gibi tft gorilla glass o fiyata varmı bilmem ama wonder da iyi bir telefon spot desen o paraya s2 bile bulabilirsin

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
bende wonderr kotu diyen duymadim hic onu alcak gibiyim istanbul bilisim sadece sanal bi yer deil dimi orda ucuzda gidipordan almk istiyorum

rapocal87

Üye
HTC'de Önerebilirim :) HTC Güzel android vs olarak. arkadaşta var donma vs yok. markette samsungda olan çoğu ücretli oyun onda ücretsiz. gayet güzel bence ama sen bilirsin

kcsoft

kcsoft

Üye
bende wonderr kotu diyen duymadim hic onu alcak gibiyim istanbul bilisim sadece sanal bi yer deil dimi orda ucuzda gidipordan almk istiyorum

Wonder iyi bir telefon seçim senin yanlış telefona yönlendirmeyeyim istanbul bilişimi
bilemiyeceğim sen telefoncudan almada hangi mağazadan alırsan al

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
Wonder iyi bir telefon seçim senin yanlış telefona yönlendirmeyeyim istanbul bilişimi
bilemiyeceğim sen telefoncudan almada hangi mağazadan alırsan al

tamam yardimlarinz icn tesekkur ederm htc dusunmuyorum :)

lolaman

lolaman

Üye
Hangisi daha iyi sen seç :)

codblackops2

codblackops2

Üye
istanbul bilişimin bi mecidiyeköyde bi de başka bi yerde daha mağazası var gdip alabilirsin

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
istanbul bilişimin bi mecidiyeköyde bi de başka bi yerde daha mağazası var gdip alabilirsin

tesekkurler sitesinden baktm airport avmde imis

- - - Eklendi - - -

samsung w de gorilla glass yok ve ekran lcd sorun olr mu acaba ya

omet

eğer windows phone almak istersen htc 8s al yavsiye ederim 750 civarında

Fatih Enes

Fatih Enes

Üye
Sayın ygthan21:

Galaxy Wonder bana göre güzel tavsiye edebileceğim bir telefon. 700 Türk Lirasına almıştım. Bir araştırma yap derim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt