6303 Classic yazılım yükleme sorunum var [Çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

XXI

Üye
    Konu Sahibi
6303 Classic yazılım yükleme sorunum var [Çözüldü]
merhaba
benim Nokia 6303 Classic telefonum var (v09.10 yüklü. ben v10.12 yüklemek istiyorum)
Phoenix Service Software 2010.08.004.41526 sürümü ile denedim bu olayı

Scan Product'a tıkladığımda alttaki resimde görüldüğü üzere cihazımı görüyor.

resimdeki görülen linkten indirmiş olduğum dosyayı belirtilen hedefe alttaki resimde görüldüğü üzere hazırladım

fakat Flashing / Firmware update'a tıkladığımda malesef ki bilgileri otomatik görünmüyor.

bende yanındaki (...) butonuna tıklıyorum karşıma çıkan RM-443 listesinde bana uygun product code u bulamıyorum.

nasıl yaparımda hallederim bu işi

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
dostum indirdiğin ppu.exe dosyasını products klasörüne doğru kurduğuna eminmisin??? C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products

XXI

Üye
    Konu Sahibi
eminim. buyrun resminide çektim

ama dediğimi gibi bir türlü görünmüyor

--------------- Ekleme ---------------

bu arada eklemeyi unuttum. normal bildiğimiz usb kablo ile baglanıyorum pc ye. telefondanda PC Suite modunu seçiyorum. sim kart ve hafıza kartımı çıkarttım.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
dostum listede euro tr c steel olanı seçmelisin tabi çelikse cihazın.siyah ise matt black euro c tr yi seçmelisin.koda bakma bu yazıyı gördüğün firmwareyi yükle.

Hurafe26

Üye
Haydi Bismillah Sayın Erkan Dediğiniz Gibi Yaptım İnşallah Bir Sorun Olmaz.. :)

Hocam Nokia RM-443 (6303c) Telefonumu 10.12'ye Güncelledim Fakat Telefon Çok Yavaşladı.. İşlemler Kaydına Girdiğim Zaman Kilitleniyor Bataryayı çıkarana kadar kendine gelmiyor Telefon.. Yardımcı Olur musunuz?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Haydi Bismillah Sayın Erkan Dediğiniz Gibi Yaptım İnşallah Bir Sorun Olmaz.. :)

Hocam Nokia RM-443 (6303c) Telefonumu 10.12'ye Güncelledim Fakat Telefon Çok Yavaşladı.. İşlemler Kaydına Girdiğim Zaman Kilitleniyor Bataryayı çıkarana kadar kendine gelmiyor Telefon.. Yardımcı Olur musunuz?
yazılım atarken bir sorun oldu sanırım yoksa hızlanması gerekiyor cihazın.düzelmez ise şayet tekrar atın yazılım.

XXI

Üye
    Konu Sahibi
dostum listede euro tr c steel olanı seçmelisin tabi çelikse cihazın.siyah ise matt black euro c tr yi seçmelisin.koda bakma bu yazıyı gördüğün firmwareyi yükle.

benim telefon stell. (metalik renkli çelik)
yalnız diğer bir sıkıntıyı söyleyeyim.

bu telefon bana arabistandan geldi 3 ay kadar önce.

bu product code un farklılığına bakmıyorum ozaman.

fakat arabistandan gelmiş olması farklı birşey yapacağım anlamına mı gelir. yoksa yine EURO-C TR, Latin, Stell mi seçmeliyim.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
benim telefon stell. (metalik renkli çelik)
yalnız diğer bir sıkıntıyı söyleyeyim.

bu telefon bana arabistandan geldi 3 ay kadar önce.

bu product code un farklılığına bakmıyorum ozaman.

fakat arabistandan gelmiş olması farklı birşey yapacağım anlamına mı gelir. yoksa yine EURO-C TR, Latin, Stell mi seçmeliyim.
dostum telefon nerden gelirse gelsin bu firmwareyi yükle :oke:

XXI

Üye
    Konu Sahibi
Peki ozaman. Haydi hayırlısı. Yükleyelim bakalım. Yardımlarınız çok teşekkür ederim

XXI

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır yükledim sorun yok. tekrardan çok teşekkür ediyoyorum

Hurafe26

Üye
Hocam Yükledikten Sonra Uygulamaları Açınca Telefon Yavaş Yavaş Kararıp Kapanıyor ve tekrar Açılıp Beyaz Ekran Oluyor. Sonra My Nokia açılırken uygulama hatası çıkıyor yardımcı olur musunuz?

My Nokia uygulama Hatası Bilgiler:
java/lang/IllegalAccessError: Cannot acces class com/nokia/mid/impl/jms/file/FileSystemfrom class util/DeviceInfo.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Hocam Yükledikten Sonra Uygulamaları Açınca Telefon Yavaş Yavaş Kararıp Kapanıyor ve tekrar Açılıp Beyaz Ekran Oluyor. Sonra My Nokia açılırken uygulama hatası çıkıyor yardımcı olur musunuz?

My Nokia uygulama Hatası Bilgiler:
yazılım yüklemelisin dostum tekrar.

cellatonur

Üye
arkadaşlar bende ayı işlemleri yaptım kurarken yüzdeli kısma gelince (yani %90 %92 %94) %98 de hata veriyor ne yapmam lazım bi cevap verebilirmisiniz

Üst Alt