|-ERKAN-|
Üye
Nasıl yüklenecek bu yardım pls.
nokia sitesinde indirilemiyor 6303 8.90 nı indiren varsa dosyayı yollayabilirmi..................
arkadaşlar versiyonu yüklerken hata veriyo bi yardım edebilirmi biri acaba ???
dün software updater ile daha yeni bir versiyon yükledim
v.09,10 ama zil sesleri yinede az çııyor diyebilirim anlamadım gitti diğer müzik dinlerken radyo dinlerken bangır bangır ama zil sesi sonuna kadar açık ne zil sesini neden mesaj sesini gürültülü bir ortamda duymak mümkün değil hatta titreşimi bile algılamak zor
Mp3Gain programıyla müziklerin sesiini arttırıp atın telefona.bn dha 2gün oldu alalı şmdi serwiste telefonWersiyon güncellerken yapamadım servislik oldu telefon.acılmadı kitlendi
Serwis bu sürümü güncelleyiptee getirir dimi ?? Bide garanti kapsamından cıkmaz dimi biz güncelleyince,sadece tamiratta garantiden cıkar dimi ?
Zil sesini geçtim alarm sesi ne olacak öyle.. Telefon iyi, karizması falan güzelde, işe bu telefonla uyanamıyorum ne yazık ki.
Enteresan bi durum var. Başka bi tel. yada saat kurdummu bu telefonun sesiyle diğer telefonlar daha çalmadan uyanıyorum.. Ama sadece bu telefonu kurdumu mümkün değil duymuyorum.. ilginç hakikaten...uykun ağır demekki arkadaşımben hep bunla kalkıyorum sabahları
Arkadaşım demekki telefonun, kvk, genpa gibi Türkiye distribütör garantisinde degilmiş.arkadaşlar biraz önce nokia europe'dan software update'i indirdim. Ve update bul dedim. Bu arada cihazım nokia 6303. 9.10 update'ini buldu, yükledikten sonra cihaz kapandı açıldı. Ama dili İngilizce olud. Ve ayarlarda dil seçeneklerinde Türkçe yok. Acil cevap bekliyorum ne yapmam gerekiyor dilin Türkçe olması için.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?