6300'ın Ekranı Neden çok Leke Oluyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
    Konu Sahibi
6300'ın Ekranı Neden çok Leke Oluyor ?
arkadaşlar Ekran sürekli buharlaşıyor üzerinde yağ tabakası var gibi sizdede oluyor mu

yunusasik

yunusasik

Üye
Seninde Ne Kadar Sorunun Var Kardeş:)

Bende 6300 Var Bu Kdr Sorunum Yok

redragonn

redragonn

Üye
onun sebebi ekrana fazla ellemekden oluyo bendede oluyo fazla elleme yumuşak peceteyle sil peçetenin yüzeyi sert olmasın genellikle ben ufak paketlerde oluyoya uzun onları tercih ediyom

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
    Konu Sahibi
onun sebebi ekrana fazla ellemekden oluyo bendede oluyo fazla elleme yumuşak peceteyle sil peçetenin yüzeyi sert olmasın genellikle ben ufak paketlerde oluyoya uzun onları tercih ediyom
saol bende elimle siliyordum:)

POWER

POWER

Üye
Evet elimizi sürdüğümüzde derimizdeki yağ birikintisi telefona geçiyo etkisi bir krem gibi oluyor.Ekranlar hassastır temiz ve yumuşak bi selpakla silmenizi öneririm...

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
    Konu Sahibi
Evet elimizi sürdüğümüzde derimizdeki yağ birikintisi telefona geçiyo etkisi bir krem gibi oluyor.Ekranlar hassastır temiz ve yumuşak bi selpakla silmenizi öneririm...
ama selpak çizebilir bence gözlük camını sildiğimiz bezle silelim:)

yunusasik

yunusasik

Üye
En İyisi Tükür Sil :)

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
soğuk ortamdan birden sıcak ortama geçincede oluyor ;) el sıcak hava soğuk ;)

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
bilmem ama ekran da çizilio:(

gsmelih

gsmelih

Üye
selpakla silecen olacak bitecek en olmadı yeni kapak al

c_yangoz

c_yangoz

Üye
gömlek kazak ne bulursan sık sık sil

yunusasik

yunusasik

Üye
Yaw En İyisi Tükürmeeek :) Siz Yapın Ben Yapmıyom:)

mapazule

mapazule

Üye
arkadaş aynı şikayet bendekinde de var bişe yapmasan bile elinde tuttuğun an bile kendi kendine ekran buharlaşıyo yağlanıyo ekranı bulanık gösteriyo

safakk

safakk

Üye
gözlük silme bezi forever diyorum :yuru:oke: onla silersen çok daha temiz olur :oke:

uTku^

Üye
daha jelatini çıkarmadım ben teldeki canvar gibi ne kadar giderse böle kar ama daha gidicek gibi duruor:)

dj davul

Üye
evet bende 6300 kullanıyorum ekranı leke oluyor.ter olayından:):oke:

blackface

blackface

Üye
6300 ve mpx200 üm gibi tellerin ekranları cam olmasada ona benzer nerdeyse cam yani ööle bi maddeden yapılıyo bende şikayetçiyim ama silecez başka yolu yoq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt