6300'da MP4 VİDEO OYNATMA_! ..::PROGRAMSIZ::..

Sponsorlu Bağlantılar

memin006

memin006

Üye
deniyorum bakıım olcak mı :D

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Tamam İyi Hoşta Ne Gerek Varki MP4 e Çevirmene İndir Bi tane 3gp Convertor Mis gibi Çevir Dur :oke:

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
teşekkürler eline sağlık işime yaradı ben de 3gp olarak oynatıyodum

ulturawiyole

ulturawiyole

Üye
Arkadaşlar 6300 da Mp4 Oynatabilirsiniz Ancak Telefona Uygun Çözünürlükte Olucak Yani Arkadaşımızın Dediği Gibi QCIF(176x144) Çözünürlükte Bir Mp4 Videosunu Oynatır Üzerindeki Çözünürlükdeki Mp4 leri Oynatmaz Sizin Attığınız Mp4 Dosyası Desteklenmeyen Bir Çözünürlükte Oldugundan Çalışmıodur !

canbal

canbal

Üye
arkadaslar yardımınız ıcın tesekkur ederım sağolun

b_cakir78

b_cakir78

Üye
o kadarını bızde bılıyoruz dırek oynatan program arıyoruz....

SagoKafKef06

SagoKafKef06

Üye
Abi bu olayı bilmeyen kaldı mı yaa :D:D

helphakan

helphakan

Üye
40 Adet Farklı Arkaplanlı Kd Player

fb20

Üye
mp4 dü oynatıyo ama diğerlerini malesef

--------------- Ekleme ---------------

desteklenmeyen programı nasıl yenices

--------------- Ekleme ---------------

desteklenmeyen programı nasıl yenices

Pckopat*

Pckopat*

Üye
saol

bahadir321

Üye
abiler 3gpindir.com ziyaret edin!!!

metintini

metintini

Üye
Nokia 5130 kullanıyorum 6300dan farkı yok mp4 uzantılı dosyaları açabiliyor programsız zaten pc suitten çevirirsen mp4 uzantılı çevirecektir uzun videolarda hafif donma olmasına rağmen pek bi sorun yok

33musti332

Üye
ya konu kilit ztn mp4 oynatıo bizim arkadaşda var bişe yapmadan attık oynatıo ucmus millet

berkant12345

Üye
arkadaslar uzantının mp4 olması kalıtelı gosterım anlamına gelmez pıksel sayıları yuksek olduktan sonra 3gp de yassa sorun yok hatta pıkselı dusuk bır 3gp pıkselı yuksek bır mp4 denb daha ıyıdır total vıdeo converter kullanan arkadaslar ugrasmayın sonyerıcsson tarafından 240-320 olan vıdeo formatında 3gp olarak çevırı yapın vıdeolarınızı ve netlık ses kalıtesı olarak mutlu bır fılım ızleyın selamlar baska mesaj yok lutfen soru sormayın programlardan bos kalan bır zamanımda yazdım selam ve dua ılee

prens41tr

Üye
Video converter den deneyin bakim 3gp yi. ses nasıl çıkıyor. mp4 oynatır heralde. Paylaşım için çok sağol kardeşim..

poyraz2121

Üye
saol kardeş müthiş olduuu :aha::aha::d::d::alkis:alkis

Takipçi Satın Al

Üst Alt