6300 tv buldum

Sponsorlu Bağlantılar

menderes_45

menderes_45

Üye
    Konu Sahibi
6300 tv buldum
arkadaşlar duyduklarıma göre 6300 tv progrmaı varmış bluetoothla çalışıyomuş ? bilgisi olan varsa:megafon:

• Beğen
Tepkiler: orduluyıldız, 71AzRaiL90, azadican_1 ve 14 diğerleri

vagabond67

Üye
bunu da nerden uydurdun:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bluetooth ile sence çalışırmı senin mantığına uyuyormu .Uymuyor bence...Benimde uymuyor...Dolayısıyla sallamayalım lütfen:)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Yok öle bişe ben çok araştırdım

hayalisevgi

Üye
aynen arkadaşlar

çarşambalı

Üye
başka uyduracak bişey bulamadın mı?

bitesimon

Üye
arkadaş doğru söylüyo hatta sitemizde bile var o program aramaya yazın indirebilirsiniz...

mustaba87

Üye
var var bende buldum ama çalıştıramıyorum yaaa. adı mbit.tv 1.0.6

alperen1995

Üye
yok oyle bisey ya olsa paylaşırlardı

Laz¥

Laz¥

Üye
belliki konuyu acarken arkadas buldugunu zannetmiş sonra bulmadıgını farketmiş

wuper7

wuper7

Üye
yapma beee! ya sen çok zekisinyada bunca millet ce ben hiç birsey bilmioruz yok canım öle birsey olmaz OLAMAZ daaaa

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
birde baslıgı tv buldum diye yapmıssın madem bulamadın nıye mıllete soruyosun :nono:zaten bole bıseyın olması mumkun deyılll

rkasim61

Üye
kim uydurmussa ıyı uydurmus biz n96 ile izleyemiyoruz adam 6300 la ızleyecekse ben n96 cöpe atarım.

veyseltuna

veyseltuna

Üye
Ya bırakın arkadaşlar bu boş muhabbetleri ne ceptv'si ne hali.Bu saçma sapan olaylar kafanızı boşa oyalamayın. s60 için olabilir(ki o da pek sağlam değil yani kontör patronu olmlısınız :() ama s40'lar yeni yeni oluşturulduğu için bu taban, s40 platformu için henüz çoğu uygulama oluşturulmamış.Ama olursa da pek tavsiyeme etmem..... ;)

cingitas51

Üye
teseküeler

metekoray

Üye
hani madem buldunda nerede? böle gelişi güzel konu açmayin arkadaşim

aygun77

aygun77

Üye
Beyler bulana helal olsun tam 1,5 aydır arıyorum abim için lütfen bulun:pro:

kmgr_x

kmgr_x

Üye
hee tabı kanal d atv show artık bluethoot la yayın yapmayada basladı cep telefonları ıcın dımı

kerim987

Üye
kardes bluetoothla tv izlenirmi üstelik mantıına uyuyomu bu ancak tv anteleri bluetooth üzerinden yayın yaparsa olur

cepmatik

cepmatik

Üye
Arkadaşlar lütfen böyle şeyler uydurmayalım öle bişi yok ne alaka 62300 de tv şaçma bence

Takipçi Satın Al

Üst Alt