6300 turkcell şifre sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''zeus''

''zeus''

Üye
    Konu Sahibi
6300 turkcell şifre sorunu
arkadaşlar 6300 da turkcell ve avea şifrelerinde yazdığınız en acayip şifrede soruyor ekranı çıkıyor ve ardından sonuç bilinmiyor yazısı çıkıyor arkadaşlar bunlar sahte!!!!...... bu kodlar telefon hafızasında sorulduğu zaman hafızada böyle bir kod olmadığını belirtip telefon bilgilerini toplayarak (kişisel veriler haricinde)numarası falan filan..... bunları en kısa zamanda gerekli yere gönderiyor(sadece o gün içerisinde deyil)sonra telefona bi bakıyosunuz 7,3,2,4..... kontör düşmüş, size kontor bilgisi geliyo peki ne oluyor? siz turkcell e gitiğinizde size işte:bilmem cepcop sitesine üyesiniz bilmem şuşu siteye uyesiniz diye bilgi veriliyor ve bundan önce hafta hafta kontörler hop hırzızlara gidiyor.... VALLA BEN BÖLE BİLİYORUM YANLIŞIM VARSA DÜZELTİN BENDE BİRİNDEN DUYDUM SADECE 6300 DA GEÇERLİ(ni bütün sorunlar en güzel telefonu buluyo yaff.....)SORUN NASIL GİDERİLECEKSE LÜTFEN PAYLAŞALIM :nono::hmmm:bilmm:nono:

Bir teşekkür yeter..............

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Kusura bakma anlattılarindan birşey anlamadım..

''zeus''

''zeus''

Üye
    Konu Sahibi
abicim daha nasıl anlatabilirim işte geçersiz şifreler kandırmaca diyorum.....(sanırım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt